БИЗАРАН КВИЗ ЊУЈОРК ТАЈМСА: Шта имате у фрижидеру говори о томе да ли сте Трампов или Бајденов гласач (ФОТО)

Новости онлине

28. 10. 2020. у 20:39 >> 20:39

БИЗАРАН КВИЗ ЊУЈОРК ТАЈМСА: Шта имате у фрижидеру говори о томе да ли сте Трампов или Бајденов гласач (ФОТО)

FOTO: EPA

БИЗАРНИ квиз који је организовао Њујорк Тајмс помогао је само да се продуби ионако велика подела међу грађанима САД.

Новине су тражиле од читаоца да фотографије из фрижидера ускладе са присталицама председника Доналда Трампа и демократског противкандидата Џозефа Бајдена.

На основу стотина фотографија из квиза намеће се закључак (пун предрасуда):

Трампове присталице имају фрижидере пуне пива, газираних сокова, пржане пилетине, бокале слатког чаја, маргарина...

С друге стране Бајдена подржавају људи који имају Брита филтере за воду, кифлице и скупо органско млеко (кравље или од соје).

Да није баш све тако једноставно потрудили су се и “Бајденови” фрижидери препуни мајонеза и млека, односно “Трампови” у коме доминирају Чобани јогурт, сир рикота и воћни сокови. “Бајденов” фрижидер је углавном био празан, осим прегршт конзерви и великог кечапа, “Трампов” пун.

Њујорк Тајмс је, ипак, инсистарао на “инкриминишућим” детаљима – Трампови фрижидери су пуни нездраве хране, а Бајденови пуни скупе здраве хране, упркос чињеници да су остаци хране у њима често говорили супротно.

Уследио је и низ критика, од онох сакастичних до оштрих – ко је дао право Тајмсу да дели Американце по фрижидерима...

Резултати су поражавајући – око 12 одсто испитаника је признало да „није имало приступ храни која им је била потребна у претходне две недеље“ и признало да су „празни или готово празни фрижидери били приближно равномерно подељени између присталица Трампа и Бајдена“!

Питање ком маркетиншком магу је уопште пала на памет идеја да ће (додатном) поделом Американаца, сада по садржају фрижидера додати још неки поен Бајдену биће вероватно позната после избора заказаних за 3. новембар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)