СЕКСИ ВИДЕО НА ИЗБОРИМА: Компромитујући филмови Хантера Бајдена и незгодне позе Рудија Ђулијанија предизборна посластица у САД

Д. ВУЈИЧИЋ

25. 10. 2020. у 23:25

СЕКСИ ВИДЕО НА ИЗБОРИМА: Компромитујући филмови Хантера Бајдена и незгодне позе Рудија Ђулијанија предизборна посластица у САД

Кадар из Хантеровог филма

ОСТАЛО је мање од седам дана до председничких избора у САД и предизборна кампања улази у сам финиш. Мада није извесно да су ово последњи штихови зараћених страна у компромитацији председничких кандидата, Америка не памти предизборне "клипове" у којима син једног кандидата пуши крек и води љубав са проституткама, док главни адвокат другог кандидата на "сумњив начин" намешта кошуљу у хотелској соби испред лепотице која му се нуди.

Почело је пре десетак дана откривањем садржаја хард дискова са заборављеног компјутера Хантера Бајдена који су у "писаној форми" представљени у "Њујорк посту". Овим ексклузивама је по сопственом признању "кумовао" баш Руди Ђулијани.

"Продемси" су жестоко узвратили у петак када је званично "пуштен" у стриминг нови филм комичара Саше Барона Коена у коме је баш њујоршки адвокат сликан у компромитујућој пози у хотелској соби.

И док су се на "Твитеру" и уопште на мрежама наслађивали наивности адвоката Доналда Трампа, кинески милионер дисидент и прорепубликанац Гуо Венгуиј на својој дигиталној платформи пустио је два кратка секси филма где главни јунак "изузетно личи" на Бајдена млађег и ужива у наркотицима и проститукама.

У филму који се појавио у САД у суботу увече на мрежи "Редит" се може видети голи човек "који је исти Хантер Бајден" са женом замагљеног лица, што онемогућава да се утврди да ли је малолетна како се чини. Током уводних минута, може се чути "исти" Хунтер како даје комплимент жени због њене технике: "То је тако професионално"... "То чак ни тамо не можете пронаћи", смеје се док гестикулира према нечему ван камере. Неколико минута касније може се видети исти са креком.

Реакција на "Твитеру" била је брза. Корисници који су покушали да деле снимак били су брзо блокирани. Када су у питању Бајденови, "мреже" не дозвољавају дељење компромитујућег материјала, јер "немају проверу исправности" из "непристрасних извора".

РУДИ И МАРИЈА У БОРАТОВОМ ФИЛМУ

РУДИ Ђиулијани је један од главних "јунака" у најновијем филму о Борату у САД. У филму Коен доводи из Казахстана ћерку (глуми Марија Бакалова), да је поклони најмоћнијем америчком политичару (зарад бољих односа двеју земаља). После интервјуа са председниковим адвокатом, Ђулијани и Марија завршавају у хотелској соби на пићу. Камере су забележиле како Ђулијани скида кошуљу и посеже у панталоне док Борат улеће у собу и виче: "Она има 15 година. Престар је за тебе."

Непосредно након инцидента, Ђулијани је позвао полицију да пријави инцидент, тврдећи да је био жртва преваре. Наравно, Ђулијани је изгледао језиво, али технички није прекршен ниједан закон јер Бакалова има 24 године и иницирала је сусрет. Прекинути су и пре него што је Ђулијани добио прилику да учини било шта противзаконито.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)