БАЈДЕНОВ СИН ЛАЖЕ! У ФБИ стижу докази о корупцији, један човек зна све (ВИДЕО)

Novosti online

24. 10. 2020. у 11:33

БАЈДЕНОВ СИН ЛАЖЕ! У ФБИ стижу докази о корупцији, један човек зна све (ВИДЕО)

Фото: AP Photo/Patrick Semansky

АМЕРИЧКИ Федерални истражни биро (ФБИ) је затражио од пословног сарадника Хантера Бидена, Тонија Бобилинског, да у петак присуствује интервјуу - дан након што је изнео оптужбе против Џоа Бајдена.

Бобилински тврди да поседује мејлове и СМС поруке које показује да Бајден млађи није говорио истину.

Он има три телефона за која је рекао да ц́е их предати и за које каже да показују 'корупцију' породице Бајден.

ФБИ је рекао да неће коментарисати „у складу са нашом уобичајеном праксом да се нити потврђује нити негира постојање истраге“.

Састанак, чак и ако се о томе мало говори, могао би створити утисак истраге о Трамповом супарнику на председничким изборима - док председник прелази земљу и оптужује Бајдена и његовог сина за „корупцију“.

То се догађа након што је Трамп тражио од државног тужиоца Била Бара да „уради нешто“ у вези са е-порукама на лаптопу Хантера Бајдена, а извештава се и да је разговарао о отпуштању директора ФБИ-а Цхриса Враиа, за кога је обоје фрустрирано што нису испоручили октобарско „изненађење“ паралелно поновно отварање истраје слично оној о мејловима Хилари Клинтон.

Бобулински је разговарао са новинарима у хотелу Мериот у центру Нешвила три сата пре почетка коначне председничке дебате - и рекао да ц́е предати три мобилна телефона ФБИ-у и састати се са републиканским сенаторима о својим бившим пословним договорима.

Рекао је да је љут на Хантера након што је желео да искористи средства за потенцијални уговор са кинеском енергетском компанијом која је била његова „Хунтерова лична касица касица“.

- Пружиц́у ФБИ уређаје који садрже доказе који поткрепљују оно што сам рекао, тако да тренутно нец́у постављати питања - рекао је новинарима који чине путујуц́и новинарски фонд председника Доналда Трампа.

- Чуо сам Џоа Бајдена како каже да никад није разговарао о послу с Хантером - то је лажно. О томе имам сазнања из прве руке, јер сам се директно бавио породицом Бајден, укључујуц́и и Џоа Бајдена - рекао је Бобулински.

- Прошле недеље ми је рекао неко ко је такође био умешан у ово питање да ц́е, ако будем изашао у јавност са тим информацијама, сахранити све нас, човече - укључујуц́и Биденове. Не желим никога да сахраним - рекао је.

Описао је оно за шта је рекао да је био састанак са Џоом Бајденом 2. маја 2017. године како би се разговарало о пословном подухвату који укључује Кину и који би инвестирао у инфраструктуру, некретнине и технологију у САД.

- На мом отприлике једносатном састанку са Џоом те ноц́и разговарали смо о Бајденовој историји, Бајденовим породичним пословним плановима са Кинезима с којима је он био упознат барем на високом нивоу - рекао је он.

(Дејли мејл)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)