МРАЧНА ТАЈНА ПОРОДИЦЕ БАЈДЕН! Трамп: Одакле ти паре?!

Novosti online

23. 10. 2020. у 05:34

МРАЧНА ТАЈНА ПОРОДИЦЕ БАЈДЕН! Трамп: Одакле ти паре?!

Фото: Принтскрин/Fox news

У ДРУГОЈ, уједно и последњој председничкој дебати, председник САД, Доналд Трамп, и кандидат Демократске странке за ту функцију, Џо Бајден, суочили су се на реномираном универзитету Белмонт у Нешвилу.

У тренутку када је модератор започео тему "Мешање Русије, Кине и Ирана у америчке изборе" атмосфера у сали се захуктала, а дебата је постала изузетно напета.

Бајден је на оптужбе о умешаности сина Хантера у послове у Украјини, одговорио да је све потпуно чисто, али да је Трамп покушао да поткупи украјинске званичнике да о њему кажу нешто лоше.

Трамп је узвратио оптужбом да су чланови Бајденове породице "усисивач за новац".

У једном тренутку дебате, Бајден се окренуо ка камери и причао да су важнији они, америчке породице, него породице кандидата.

- Ето, нападате моју породицу. Зашто не причате о америчким породицама?! - рекао је Бајден.

Трамп је одговорио да је то потез класичног политичара, који покушава да се додвори народу.

- То је одговор класичног политичара. Не скрећите са теме. Одакле вам толико богатство?! Ја ударам право у главу, нисам класичан политичар, зато сам победио први пут, победићу и други пут - закључио је Трамп.

- Бајден, ти и твоја породица сте добили 3,5 милиона долара од Русије. Пријатељи сте са бившим градоначелником Москве и његовом супругом - рекао је Трамп.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)