ДРХТЕ МИ НОГЕ, АЛИ...: Алексеј Наваљни проходао у болници (ФОТО)

Бранко Влаховић

19. 09. 2020. у 13:15

ДРХТЕ МИ НОГЕ, АЛИ...: Алексеј Наваљни проходао у болници (ФОТО)

Фото: ЕПА

РУСКИ опозиционер и блогер Алексеј Наваљни који се налази у берлинској универзитетској болници ,,Шарити,, објавио је на друштвеним мрежама фотографију на којој се види како се он спушта по степеницама.

На тај начин Наваљни је хтео да покаже како се брзо опорављаја захваљујући лечењу немачких доктора.Пре пар дана је објавио и фотографију на којој је био у болничкој соби са супругом Јулијом и сином и ћерком.

Наваљни тврди да му треба још доста времена да се потпуно опорави.Још увек су му руке тврде тако да не може да телефонира а тешко му је и да налије у чашу воду.Али донедавно није препознаваоп људе , није могао ни да напише нити једну реч на табли коју му је доносио доктор.

Фото: Друштевне мреже

 

-Кад идем по степеницама дрхте ми ноге, али сам свестан да требам потражити лифт.А раније сам само тупо стојао и гледао, објашњава Алексеј Наваљни.Он се преко друштвених мрежа обратио лекарима којима се захвалио што су га из ,, технички живог човека,, претворили у човека који може брзо да прелистава Инстаграм и без размишљања да зна где треба да стави ,,лајк,.

Кира Јармиш прес-секретарица Алексеја Наваљног изјавила је да је отров којим су били отровали руског опозиционера остао само на грлићу флаше из које је он пио воду за време боравка у Томску.Позивајући се на немачке токсикологе Кира Јармиш тврди да на осталим предметима из хотелске собе у Томску и на личним стварима Наваљног није пронађен ,, новичок,,.

Сарадници Наваљног тврде да су они детаље око нађен отрова на флаши саопштили уз његову сагласност.Флашицу од воде коју је пио у хотелској соби у Томску донели су његови сарадници у Берлин.Наводно да су људи са којим се он сретао у Томску одмах по принудном слетању авиона са Наваљним у Омск пожурили у хотел где је он спавао у Томску и узели неке од предмета које је он користио.

Руски лекари и даље тврде да су све њихове анализе на најсавременијим уређајима показале у Омску да у крви и урину Наваљног није било трагова било каквог отрова.Један број људи који сумња да је наваљни отрован кажу да се он брже опоравио од тобожњег тровања опасним бојним отровом него што се људи излече од обичног грипа.

Биће свакако занимљиво до каквим закључака ће доћи експерти Организације за забрану хемијског оружја који се до сада нису огласили.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

vladimir

19.09.2020. 18:13

.... ti nazovi "opozicionar" u Rusiji, si tipičan prototip lošeg zapadnog projekta i kič varijante nekog "proleća", beznačajan projekat prolupanog kapitalističkog sistema, koji se "koprca" da dokaže da je obećani poredak!? Nemci /za sada/ ne priznaju /pominju/ SVOG revolucinarnog naučnika Karla Marksa /sa Engelsom/ koji je u NAUČNOJ studiji objasnio hronologiju NEMINOVNOG dogadjanja sleda transmisije poredaka i neminovnosti dolaska Socijalizma- alijas KOMUNIZMA! Ako poživimo, nemci će podići spomenik Marksu /jednog dana/ kao Ajfelov toranj - garantujem!

ZA KLEVETU I LAZ TI CES PAR GODINA U SIBIR NA HLADJENJE

20.09.2020. 07:58

SAMO DA ZNAS STA TE CEKA, cim krocis tvojim labavim nogama na rusku teritoriju, puno ti je bolje da ostanes (kod gazde) tu gde si, mozes "sljokat" njihova piva do mile volje, a bice i dzeparca nista ne brini, uvek su oni petokolonase placali dobro.