ЛУДИ СВЕТ: Мушкарац из Немачке тужио човека који је спасио живот његовом сину

Novosti online

14. 08. 2020. у 17:05

ЛУДИ СВЕТ: Мушкарац из Немачке тужио човека који је спасио живот његовом сину

Фото: АП

ЈЕДАН мушкарац из Немачке добио је кривичну пријаву након што је разбио стакло на "тојоти" из које је допирао дечји плач.

Инцидент се одиграо на једном паркингу у Бремену, а отац је одлучио да тужи пролазника и да тражи наплату штете. 

Наиме, мушкарац је пролазио паркингом када је нешто пре подне чуо узнемирени дечји плач из једног возила. Када је пришао аутомобилу, угледао је дете како седи у свом седишту у закључаном аутомобилу који је "горео" на сунцу и неутешно плаче.

Савесни пролазник је прво почео да дозива помоћ, надајући се да ће да дозове родитеље. Међутим, како се нико није појавио, а напољу је било више од 30 степени Целзијуса, мушкарац је после два минута разбио стакло на аутомобилу и извукао дете напоље.

После неколико минута дошао је отац (57) и напао пролазника који је његовом детету спасио живот. Отац је рекао да је беба чврсто спавала, а да је он истрчао на неколико минута да нешто заврши, те дете није хтео да буди.

Отац је рекао и да је ауто био делимично паркиран у хладу, а установљено је да је паркинг плаћен 11 минута пре него што је позвана полиција.

Власник је против пролазника поднео пријаву и тражио накнаду штете, а полиција је по службеној дужности обавестила центар за социјални рад због сумње да је реч о случају занемаривања малолетног детета.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)