"ОВО ЈЕ СТВАРНО СМЕШНО" Захарова о захтеву ЕУ Србији "Шта је у Европској унији остало од Европе?"

Novosti online

26. 11. 2022. у 10:13 >> 10:14

ПОРТПАРОЛКА Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова, коментаришући захтев Европе Србији да се придружи санкцијама Русији и призна независност Косова, назвала је овакав позив „смешним“.

ОВО ЈЕ СТВАРНО СМЕШНО Захарова о захтеву ЕУ Србији Шта је у Европској унији остало од Европе?

Фото: Принтскрин

 - Ово је стварно смешно. Шта је у Европској унији остало од Европе? Само географска веза са континентом. Европа као цивилизација тренутно је сачувана само у Русији - написала је она на Телеграм каналу.

Захарова је додала да је у ЕУ уништена европска традиција: изопачени су антички постулати закона и права, хришћанске вредности и хуманистички идеали.

Подсетимо, Европски парламент је пре неколико дана усвојио необавезујући документ у којем се, између осталог, препоручује Европској комисији да напредак Србије ка ЕУ услове увођењем санкција Русији и видљивим напретком у реформама.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (5)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)