"У ВЕЗИ СА НЕДАВНИМ ДОГАЂАЈИМА": Италијанска амбасада у Москви препоручила је сународницима да напусте Русију

Novosti online

29. 09. 2022. у 18:10

ИТАЛИЈАНСКА амбасада у Москви препоручила је сународницима чији боравак у земљи није диктиран нуждом да напусте Русију.

У ВЕЗИ СА НЕДАВНИМ ДОГАЂАЈИМА: Италијанска амбасада у Москви препоручила је сународницима да напусте Русију

Фото: Епа

- У вези са недавним догађајима у међународној арени и све већим потешкоћама у ваздушној и друмској комуникацији са Русијом, сународницима у Руској Федерацији се саветује да размисле о потреби свог боравка и, ако није неопходно, напусте земљу - наводи се у саопштењу.


Подсетимо, овакав потез Италије уследио је након што су Сједињене Америчке Државе, Пољска и Бугарска позвале своје држављане који су још у Русији да хитно напусте земљу.

Како преноси британски “Гардијан”, то би могао бити потез у ишчекивању још већих гужви на граничним прелазима, с обзиром на то да наводно све више људи бежи из Русије од мобилизације због рата у Украјини.

БОНУС ВИДЕО: ДЕЛИМИЧНА МОБИЛИЗАЦИЈА У ТОКУ: Нови регрути окупљају се у Севастопољу, Кемерову и Јакутску

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ВИШЕ од 300 Куртијевих специјалаца до зуба наоружаних пешке је, у пратњи бројних оклопних возила, умарширало синоћ из правца Јужне у Северну Митровицу и упутило се у правцу Бошњачке махале, сазнају "Новости". Аљбин Курти је очигледно кренуо у финални покушај окупације севера Косова и Метохије.

08. 12. 2022. у 20:54 >> 23:37

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (0)

КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА БАЦА ШОК БОМБЕ: Драма на северу Косова и Метохије