"НИЈЕ БИЛО КОКАИНА":Финска премијерка у центру скандала због снимака из провода (ВИДЕО)

Novosti online

19. 08. 2022. у 00:46

ПРЕМИЈЕРКА Финске, Сана Марин (36) огласила се након што је објављен снимак из њеног ноћног провода.

НИЈЕ БИЛО КОКАИНА:Финска премијерка у центру скандала због снимака из провода (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

Она је негирала да је узимала дрогу након што су на интернету процурили видео снимци провода, у којима се, како се наводи, могло чути неколико њених пријатеља како разговарају о кокаину. Контроверза је навела неке политичаре да позову младу лидерку да се тестира на дрогу.

- Узнемирена сам што су ови снимци постали јавни. Радило се о томе да сам била у изласку са пријатељима. Забава - чак иако је бурнија - подразумева само играње и певање - рекла је Марин медијима у четвртак ујутро.

Она је негирала било каква илегална дела, али се пожалила на кршење њене приватности. Забава је одржана у приватној резиденцији пре неколико недеља, рекла је она, и очекивала је да њено време ван дужности остане поверљиво. Марин је потврдила да је забава те ноћи касније настављена у два бара у Хелсинкију.

Снимак, који је раније ове недеље кружио друштвеним мрежама, приказује 36-годишњу финску премијерку како се добро забавља са неколико јавних личности, углавном из индустрије забаве, али и међу послаником Илмари Нурминен (31). Према извештајима у у локалној штампи могло се наводно чути како неки од учесника журке узвикују термин који се може односити на кокаин.

Фото: Принтскрин Твитер

Један број финских политичара изразио је забринутост због могућег оштећења имиџа премијерке. Посланик Мико Карна предложио је да Марин добровољно уради тест на дрогу и објави резултате само да не би оставила нимало простора за спекулације. Он је такође рекао да је забринут за углед кабинета премијера. Карнина политичка партија је део садашње владајуће коалиције.

- Немам шта да кријем. Дрогу нисам користила, и зато немам проблем да се тестирам - рекла је Сана Марин новинарима.

Маринина љубав према ноћном животу постала је проблем прошле године, када је изашла са супругом, неколико сати након што је члан њеног кабинета био позитиван на ковид-19. Постојала је конфузија око тога да ли вакцинисане особе попут ње треба да се самоизолују након излагања. Касније се извинила што није проверила здравствене смернице сопствене владе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (5)

ГЛУМИЦА ПРОШЛА ПАКАО СА КЛИЧКОМ: Одвео је нашу ћерку у Украјину, није желео да је врати, ја сам лечила зависност од алкохола и дроге