УБИЈЕНЕ ЖЕНА (32) И ЋЕРКА (14): Језив злочин у Бечу, дечаци довели полицију до мртве мајке и сестре

Novosti online

05. 08. 2022. у 18:33

У БЕЧУ је полиција пронашла два тела, 32-годишње жене и њене 14-годишње ћерке.

УБИЈЕНЕ ЖЕНА (32) И ЋЕРКА (14): Језив злочин у Бечу,  дечаци довели полицију до мртве мајке и сестре

Фото: Архива ВН

Тела су нађена у спаваћој соби, лежећи на стомаку, саопштила је бечка полиција.

Злочин је откривен захваљујући двојици браће од седам и девет година, пише Вечерњи лист. Дечаци су наиме  отишли код офталмолога. Докторка видела да су сами, без надзора мајке, одмах је позвала полицију.

Дечаци су полицајце затим одвели до стана.  Био је откључан, а спаваћа соба закључана.

Када су је успели да откљују, затекли су језив призор. Тела мајке и ћерке била су ба кревету, лицима и стомаком на кревету. Полиција сумња на двоструко убиство.

Дневни лист Кронен Цајтунг пренео је да је полиција у потрази за 49-годишњим Тунижанином, који је био пријатељ и наводно живео с убијеном 32-годишњом женом, иначе мађарском држављанком.

На адреси, на којој је пријављен, полиција није пронашла осумњиченог 49-годишњака. За сада му се губи сваки траг.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну