БОМБА У ТЕМЕЉУ АМЕРИЧКЕ ПРОПАГАНДЕ: Победа Русије у Украјини биће гора за САД од дебакла у Вијетнаму

Novosti online

29. 07. 2022. у 22:19

ПОТПУНА победа Русије у Украјини срушиће темеље западних лажи, а за САД ће бити гора од пораза у Вијетнаму, каже бивши израелски обавештајац Јаков Кедми.

БОМБА У ТЕМЕЉУ АМЕРИЧКЕ ПРОПАГАНДЕ: Победа Русије у Украјини биће гора за САД од дебакла у Вијетнаму

Фото: ЕПА/Shutterstock/илустрација

Русија не треба да се нада да ће економске тешкоће колективног Запада довести до промене њене политике према Руској Федерацији, сматра он.

Ова логика, сматра Кедми, подсећа на калкулације САД и Европе о одустајању Москве од самосталне политике под утицајем санкција.

Једино што може да отрезни Запад и да га натера да одустане од актуелног антируског вектора јесте успех специјалне операције у Украјини, сигуран је Кедми.

- Проблеми који постоје на Западу неће га навести да промени своју политику. Они ће то наставити јер они који им одређују политику не брину о економији, а они којима је стало до економије не могу да утичу на политику. Стога ће у овој ситуацији правити све више грешака. И постоји само једна ствар која ће их натерати да промене своју политику: потпуна и коначна победа на територији Украјине - рекао је Кедми.

Фото: YoutubePrintscreen/ ITON-TV

Данас Запад покушава да својим грађанима и остатку света остави утисак да Русија не може да успе у Украјини. Због овог, безусловна победа Руске Федерације постаће бомба у темељу америчке и европске пропаганде на свим нивоима, од изјава политичара до медијских објава.

Кедми је уверен да ће ефекат овога за Сједињене Државе бити гори од војног пораза у Вијетнаму.

- Потпуна и коначна победа на територији Украјине срушиће темеље свих ових лажи на којима граде данашњу политику. Тиме ће се показати да је све што су се надали да говоре испоставило као неодговорна лаж и то без икакве пропаганде. Јер све што данас говоре о Украјини и ставу Русије у вези са тим, о могућем резултату, биће оборено. А ефекат ће бити већи од пораза САД у Вијетнаму. Ово је најважније - рекао је Кедми у емисији Вече са Владимиром Соловјевим.

(Правда)

БОНУС ВИДЕО: Руси навијају - Косово је срце Србије

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (1)

ЧУДО НА ЗЛАТИБОРУ Зграда успешно пркоси гравитацији: Шири торањ у Пизи (ФОТО)