ЕНГЛЕСКА ЈЕ НАВИКЛА ДА ЖИВИ НА РАЧУН ДРУГИХ Председник Руске думе о Лондону: "За њих је сунце империјализма заувек зашло"

Новости онлајн

02. 07. 2022. у 11:21

ПРЕДСЕДНИК Државне думе Русије Вјачеслав Володин изјавио је да је разлог што Велика Британија убеђује Европу да ратује против Русије „до последњег Украјинца“ навика да живи на рачун других.

ЕНГЛЕСКА ЈЕ НАВИКЛА ДА ЖИВИ НА РАЧУН ДРУГИХ Председник Руске думе о Лондону: За њих је сунце империјализма заувек зашло

ФОТО: Принтскрин

Он је такође додао и да је сунце империјализма за Енглеску заувек зашло.

- Данас Лондон убеђује Европу да је неопходно да ратује против Русије до последњег Украјинца. Разлог је навика да се живи на рачун других, а које се Енглеска никако не може ослободити - написао је Володин на свом Телеграм каналу.

Он је додао да се Лондон усплахирено „хвата за сваку могућност самопотврђивања“.

Управо зато, према његовим речима, Велика Британија напушта Европску унију, а затим тражи нове савезе „са русофобичним режимима у Пољској, на Балтику, у Украјини, да би макар негде била лидер“.

Председник Думе је такође додао да је Лондон, који је раније био прва економија у свету, сада пао на девето место, при чему је његова бивша колонија Индија испред њега.

- Колонијални реваншизам неће довести ни до чега доброг. За Енглеску је сунце империјализма заувек зашло - закључио је Володин.

БОНУС ВИДЕО: 

"УРАГАН" ПОНОВО У АКЦИЈИ: Дејство вишецевних бацача на снимку Министарства одбране Русије

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

КОЛИКО ЈЕ СТРОГ БИО ДУШАНОВ ЗАКОНИК За блуд да се руке одсеку и нос сареже - ово су биле казне за силоватеље и педофиле