СРБИН ГОДИНУ ДАНА НА ТВ У АУСТРАЛИЈИ НОСИО ИСТИ САКО: Нико није приметио - "Доказао сам да мушкарце цене по раду, а жене по изгледу"

Новости онлајн

30. 08. 2021. у 15:32

КАРЛ Стефановић, водитељ српског порекла који ради у Аустралији стварно зна да заинтригира јавност.

СРБИН ГОДИНУ ДАНА НА ТВ У АУСТРАЛИЈИ НОСИО ИСТИ САКО: Нико није приметио - Доказао сам да мушкарце цене по раду, а жене по изгледу

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Он је рођен 1974. године, а отац му је српско-немачког порекла. Како су аустралијски медији једном приликом извештавали, Стефановићев деда је био Србин којег су Немци током Другог светског рата држали затвореног, док је његова бака Елизабет Хенц кријумчарила храну затвореницима.

Каријеру је започео као репортер, а узлазном путањом кренуо је након преласка на једну од познатијих тамошњих телевизија. Стефановићеве репортаже о пожарима 2001. и 2003. године донеле су му признања, те је убрзо постао водитељ јутарњег програма "Тодаy".

Карл је насловне стране пунио и 2014. године када су сви светски медији пренели вест да је популарни водитељ носио исто одело годину дана.

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Он је видео коликом притиску је изложена његова колегиница са којом је водио јутарњи програм, схватио да постоје различита очекивања када је у питању мода мушких и женских водитеља, те решио да једно одело носи пуних 365 дана.

Занимљиво је да ни у једном моменту нико од критичара или гледалаца није приметио да се Стефановић није пресвукао толики период, а о овом експерименту извештавали су готово сви медији.

- Закључио сам да мени суде за све, суде мом хумору и томе како радим посао, а жене према томе како су се обукле и каква им је коса. То сам желео да тестирам - рекао је он.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)