ТАКЕР ЖЕСТОКО: Бајден је сенилан - читаву војску САД управо су понизили неписмени сељаци у турбанима (ВИДЕО)

Novosti online

21. 08. 2021. у 13:27

ВОДИТЕЉ Такер Карлсон изјавио је да Џо Бајден није способан да буде председник у случају кризе.

ТАКЕР ЖЕСТОКО: Бајден је сенилан - читаву војску САД управо су понизили неписмени сељаци у турбанима (ВИДЕО)

Фото: Фокс њуз принтскрин

- Много смо научили у протеклих пет дана. Можда јe најважнија ствар коју смо научили да Џо Бајден није способан да води државу. Џо Бајден је сенилан. Гласно изговарање тога није напад на Бајдена. Свакој пристојној особи је жао Бајдена, гледајући га како испразно гледа у даљину, или посрће попут пијаног човека који покушава да пређе залеђену улицу док се брине за његове унапред припремљене тезе. Нема радости у гледању тога. То би једног дана могао бити било ко од нас. Није Џо Бајден крив што не може јасно размишљати. То је кривица људи око њега - рекао је Такер Карлсон.

Он каже да то није било толико застрашујуће до ситуације у Кабулу

- Читаву војску Сједињених Држава управо су понизили неписмени сељаци у турбанима - и ако то није довољно увредљиво, многи од њих су носили наше пушке док су то радили - изјавио је Такер у својој емисији на Фокс њузу.

Подсећамо, муњевити напредак талибана у преузимању земље навео је Американце авганистанског порекла, бивше генерале и водеће државнике да оптуже председника Џозефа Бајдена за брзоплето повлачење Сједињених Америчких Држава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

РУСКА ВОЈСКА ПОЧЕЛА ДА ДОБИЈА КОМПЛЕКСЕ С-500 Из Русије поручују: Заузимамо петину светског тржишта наоружања