СОРОШЕВ МЕНАЏЕР СЕКСУАЛНИ ТАМНИЧАР: Некадашња десна рука америчког милијардера оптужен за тешко злостављање жена у стану у Њујорку

Д. САВИЋ

02. 08. 2021. у 22:58

ФИНАНСИЈЕР са Волстрита Хауард Рубин (66) био је десна рука милијардера Џорџа Сороша, а сада је оптужен за тешко злостављање жена током садомазохистичких сеанси које је организовао у свом луксузном пентхаусу у Њујорку.

СОРОШЕВ МЕНАЏЕР СЕКСУАЛНИ ТАМНИЧАР: Некадашња десна рука америчког милијардера оптужен за тешко злостављање жена у стану у Њујорку

Фото: Архива

Амерички лист "Њујорк пост", позивајући се на судске документе, његове активности карактерише као силовање у "сексуалној тамници" на Менхетну.

Рубин је, наводно, извршио неколико насилних сексуалних напада на жене у тајном скровишту у својој кући. Неколико његових наводних жртава тврди да су биле везане и премлаћене.

Најмање шест жена које туже богаташа траже 18 милиона долара због сексуалних напада и насиља бившег менаџера Џорџа Сороша за чији фонд је Рубин радио између 2008. и 2015. године. Пре тога, Рубин је 30 година градио каријеру на Волстриту. Ту је, такође, био окривљен за 377 милиона долара губитка у "Мерил Линчу" 1987. године. Сада је оптужен да је платио женама до 5.000 долара како би учествовале у његовим фетиш фантазијама, у садомазохистичком сексу.

Фото Архива

Прве оптужбе за злостављање, прекршење договора које су постигли пре секса, као и физичко повређивање, изнете су против њега у новембру 2017. године. Али, сада шест жена тужи суду Рубина у процесу заказаном за новембар.

Ласцивни детаљи које је објавио "Њујорк пост" кажу да је једна жена била тешко претучена. Њен пластични хирург није био вољан да је оперише пошто јој је десни имплантат дојке био - преврнут?! Друга жена је рекла да су она и Рубин имали секс против њене воље. Она тврди да јој је, док је био везан у соби, рекао: "Силоваћу те као што сам силовао своју ћерку", пре него што ју је присилио на однос.

Хауард Рубин, Фото Архива

Ема Хупер, манекенка из Атланте, тврди да је примила новац за учешће у садомазохистичким сесијама. "Плејбој" девојка Мија Ракел Литл оптужује Рубина да је тукао по потиљку и сексуално злостављао.

Џон Балестријер, адвокат који заступа жртве каже да његове клијенткиње тврде да су били заведене и да су постале жртве физичког и сексуалног насиља:

- Ниједна од ових жена није дошла у Њујорк знајући да ће бити физички и сексуално злостављанa. Нису пристале на оно што се на крају догодило. Кључни фактор је то што је Рубин рекао да су те особе пристале на физичко и сексуално насиље над њима. Наших шест клијената каже да није присталo. У првој тужби је речено да су Лител и Мор веровале да Рубин намерава да се игра неких благих фетиш игара и можда да фотографише - закључује адвокат Балестријер.

Финансијер, који има куће у Хамптонсу и на њујоршком Апер Ист сајду, био је познат у круговима Волстрита, јер је зарађивао милионе за инвеститора милијардера Сороша све док овај скандал није запретио да засени његову репутацију. Прошлог месеца, Рубинова супруга, такође банкарка са Волстрита Мари Хенри, с којом је у браку дугом 36 година стекао троје деце, две кћерке и сина, поднела је захтев за развод.

Уговор о неоткривању података

ФИНАНСИЈЕР Рубин који је био један од највиших менаџера у "Сорош фонд менаџменту", категорички је негирао оптужбе. Према захтеву који је поднео Рубинов адвокат, жене су потписале уговор о неоткривању података у коме се каже да су дале пристанак на насилни секс уз ризик од повреде. За кршење споразума предвиђене су казне до 500.000 долара, док је свакој жени, наводно, плаћено 5.000 долара за ту услугу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)