МЛАДИЋ СТРАДАО У ПОЖАРУ У ТУРСКОЈ: Помагао ватрогасцима, па пао са мотора (ФОТО)

Novosti online

30. 07. 2021. у 10:06

САХИН Акдемир (25) погинуо је у пожару који је јуче захватио подручје Мармариса у Турској. Сахин је страдао помажући ватрогасцима који су се борили са ватреном стихијом.

МЛАДИЋ СТРАДАО У ПОЖАРУ У ТУРСКОЈ: Помагао ватрогасцима, па пао са мотора (ФОТО)

Фото: Принтскрин/ Твитер

Несрећни младић је, када је сазнао да се пожар неконтролисано шири, сео на свој мотоцикл, и понео галоне воде а потом је исту доставио ватрогасцима у угроженом подручју. Нажалост, када је кренуо да се враћа по још воде доживео је несрећу и како је био тешко повређен, није успео да се склони од ватре и трагично је страдао. Како наводе турски медији, ватра је захватила његов мотоцикл.

Уочи трагедије овај храбри младић је на друштвеним мрежама позивао пријатеље да притекну у помоћ ватрогасцима.

- Молим вас донесите воду, ми ћемо наставити да носимо воду ватрогасцима, нека нам Бог помогне - написао је у објави на друштвеним мрежама.

Потом је обавештавао где се шири пожар и објављивао фотографије угроженог подручја, и даље апелујући на грађане да доносе воду.

Подсетимо, Турска се већ трећи дан бори са стравичним пожарима који су букнули код Анталије, Бодрума, Мармариса и на још неколико локација, а живот су изгубиле најмање три особе.

Ватрена стихија код Бодрума је локализована, док ватрогасци даноноћно гасе пожаре на осталим подручјима. У акцију гашења укључено је више од 20 летелица и преко 1.000 ватрогасаца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)