ТРАМП СЕ РАЗВОДИ? Не виђају га са Меланијом, а сада је процурео снимак којим је Словенка потврдила да је крај! (ВИДЕО)

Novosti online

17. 06. 2021. у 20:31

УБРЗО након одласка Доналда Трампа с функције председника САД, медији су највише били заинтересовани за Меланију Трамп.

ТРАМП СЕ РАЗВОДИ? Не виђају га са Меланијом, а сада је процурео снимак којим је Словенка потврдила да је крај! (ВИДЕО)

Фото: АП

Наиме, бивша прва дама још током мандата супруга отворено показивала да није најсрећнија што је у браку са једним од најбогатијих људи на свету.

Месец дана после одласка из Беле куће ударна прича на порталима је да је Меланија Трамп одлучна у идеји да се разведе и да не жели да се у своје слободно време виђа са супругом.

Сумње да бивша манекенка и модна икона полако, али сигурно припрема терен за напуштање Трампа је и прослава Доналдовог рођендана 14. јуна на којој се није појавила. Како преносе британски медији "Дејли Стар" и "Мирор" на забави нико није видео Меланију.

Бивши председник је организовао риђендан у голф клубу у Њу Џерзију са сином Доналдом Џуниором. На снимку са рођендана могу се видети бројни гости, али међу њима није Меланија.

Људи блиски Мелнији за медије су открили да се њена дневна рутина није много променила након одласка Трампа са места председника државе. Не жели да даје изјаве, нити интервјуе о новој првој дами и какав је њен био живот током боравка у Белој кући. Највише времена проводи са сином Бароном и повремено се виђа са Трампом на ручку, али ван тога није у контакту са супругом, па се сумња да се Меланија спрема за развод.

(Блиц жена)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)