СРЂАН ЈЕРЕМИЋ: 16. мај дан за промене у Вуковару и Трпињи

Novosti online

13. 05. 2021. у 11:29

КАНДИДАТ за заменика жупана Вуковарско-сремске жупаније Срђан Јеремић данас је имао низ активности у представљању свог и страначког изборног програма за предстојеће локалне изборе.

СРЂАН ЈЕРЕМИЋ: 16. мај дан за промене у Вуковару и Трпињи

Фото: СДСС

У поподневним сатима у друштву Душана Јецкова председника жупанијске организације СДСС ВСЖ боравио је у Бановцима, насељу у општини Нијемци. У разговору са страначким активистима упознат је са многим проблемима Срба у овом месту те истакао да су избори прилика да СДСС освајањем једног места у Општинском већу Нијемци крене у решавање управо тих питања. Ослонац су и досад имали у СДСС на локалној разини, али и на нивоу Хрватске. У обнови локалног православног храма и других инфраструктурних пројеката, СДСС је пружао пуну подршку мештанима што ће наставити и у будуће.

Након Бановаца Срђан Јеремић учествовао је и на едукативном скупу у организацији Удружења жена из околине Вуковара.

Срђан Јеремић кандидат за дожупана је истакао:

- Морамо да сви изађемо на изборе 16. маја како би смо кроз избор кандидата СДСС-а створили базу која ће бити основ за даље решавање проблема српске заједнице. Целу кампању истичем, а поновићу и вечерас приоритети остају Вуковар и Трпиња. Ове две општине су од највећег значаја за јединствену српску политику у Вуковарско-сремској жупанији. Не смемо расипати гласове СДСС, јер смо ми једина опција код Срба која може изнети промене.

Срђан Јеремић током вечери обратио се и на инструктивном састанку страначним активистима како би сви заједно подржали кандидатуру СДСС-ова Милоша Миодраговића, за начелника општине Трпиња.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)