БМВ СЕ ПРЕВРТАО И ЗАВРШИО У КАНАЛУ: Детаљи удеса код Сарајева, неприлагођена брзина однела три живота! (ФОТО)

О. МАТАВУЉ

12. 04. 2021. у 22:34

ТРОЈИЦА мушкараца погинула су у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила на делу ауто-пута А-1, недалеко од Сарајева, када су аутомобилом БМB слетели у канал.

БМВ СЕ ПРЕВРТАО И ЗАВРШИО У КАНАЛУ: Детаљи удеса код Сарајева, неприлагођена брзина однела три живота! (ФОТО)

Фото: Аваз

Како сазнајемо, страдали су Аднан Бушевац (29), Јакуб Незировић (38) и Асмир Манџић (29), сви из Сарајева.

Трагедија се догодила у недељу у 17.50 у месту Лепеница, општина Кисељак. Према незваничним информација, до несреће је дошло када је возач БМВ, из непознатих разлога, у близини тунела Гај изгубио контролу над аутомобилом и слетео с ауто-пута.

Услед велике брзине, предњим делом аутомобила ударио је у заштитну ограду, коју је пробио и сурвао се у канал. Аутомобил се потом више пута преврнуо око своје осе и завршио на крову.

У превртању младићи су испали из возила и двојица су на месту остала мртва, док је један давао знакове живота. Лекари Хитне помоћи покушали су да га реанимирају, али убрзо је преминуо.

На место несреће брзо су изашли полиција, чак три возила Хитне помоћи и ватрогасци.

- У саобраћајној несрећи погинуле су три особе. Они су се возиле у БМВ који је слетео с пута. На лицу места извршен је увиђај, а околности и узрок несреће биће утврђени даљом истрагом - наводе у МУП Средњобосанског кантона.

ТУЖНЕ ПОРУКЕ

ДРУШТВЕНЕ мреже преплављене су тужним порукама којима се пријатељи и познаници опраштају од тројице страдалих Сарајлија. У неверици њихови познаници су породицима страдалих изјављивали саучешће, поручујући да ће Аднан, Јакуб и Асмир вечно живети у њиховим срцима.

Током увиђаја, ауто-пут је био затворен за саобраћај из правца Мостара. На месту несреће окупило се више возача који су се затекли на путу, да би касније пристизале породице и пријатељи страдалих младића. Призор је био стравичан... Познаници страдалих су плакали и вриштали од туге и бола. Нико није могао да верује шта их је снашло. Једном младићу је услед шока позлило па му је указана лекарска помоћ.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)