"ПОЛА ЧОВЕК, ПОЛА НЕРВНИ СЛОМ": Твитераши исмевају Милановића због учесталих јавних препуцавања (ФОТО)

Танјуг

29. 03. 2021. у 14:00

ЈАВНА препуцавања Зорана Милановића најпре са премијером Андрејем Пленковићем и председиком парламента Горданом Јандроковићем, а сада и послаником СДСС Милорадом Пуповцем одјекнула су и у коментарима на друштвеним мрежама, где је хрватски председник назван "Побеснели Зока".

ПОЛА ЧОВЕК, ПОЛА НЕРВНИ СЛОМ: Твитераши исмевају Милановића због учесталих јавних препуцавања (ФОТО)

Фото AП

Последњих дана Милановић је највише вређао Пуповца, посебно након што је овај објавио део њихове преписке на Вацапу и Владимира Шекса који је за РТЛ рекао да Милановић показује, како је навео, "коктел психичких поремећаја па било добро да се предузме све за његов опозив".

Грађани су своје мишљење о иступима Милановића коментарисали на Твитеру, а један од њих је предложио да хрватска сними филм по угледу на "Побеснелог Макса", који би се звао "Побеснели Зока".

Други, пак, сматра да би Милановићевој супрузи Сањи требало подићи споменик, уз питање да ли Милановић бар некада заћути.

"Зоран Милановић пола човек, пола нервни слом", коментар је неког који се на Твитеру појављује под именом "Нитрополит".

Твитераш Марин Цурић је написао:

"Зоран Милановић на Фејсу попуњава празнину коју је оставио Доналд Трамп", пренео је хрватски портал Нет.

Милановића су због његових изјава упоредили са Здравком Мамићем, а једна Ана Марија је написала да се ујутру буди са жељом да што пре види шта је изјавио бивши први човек ФК Динамо, а да на сапавање одлази са изјавама Милановића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Kvarner893

29.03.2021. 16:24

Milanović je prevršio svaku mjeru u političkom djelovanju, a o kulturi govora da se i ne priča. Naročito upada u oko što optužuje predstavnika Srba Pupovca da je svoju platu (kao Europarlamentarac) trebao dati banijskim Srbima pogođenima zemljotresom... Te dodaje kako je Pupovac te unesrećenike "obasipao darovima onag čaršijskog ološa iz Beograda" (aludira na Vučića). Toliko o zahvalnost Srbiji na pomoći nakon zemljotresa...patološka mržnja jednostavno eksplodira na svako dobro djelo suparnika/protivnika, u slučaju Milanovića vječito to je Srbija. Ne razumijem zašto službeni Beograd trpi ovakve uvrede i ne reaguje?