ВЕЛИКИ СКАНДАЛ ТРЕСЕ БОСНУ: Амбасадор добио на поклон "Исламску декларацију" Алије Изетбеговића (ФОТО)

Novosti online

24. 01. 2021. у 17:47

НОВИ скандал представника бошњачког народа који се налази на важној позицији.

ВЕЛИКИ СКАНДАЛ ТРЕСЕ БОСНУ: Амбасадор добио на поклон Исламску декларацију Алије Изетбеговића (ФОТО)

Фото: Архива Новости

Наиме, Мирза Хајрић, амбасадор БиХ у Аустралији, искористио је боравак у Сарајеву да посети Музеј "Алија Изетбеговић".

Том приликом, директор Музеја, Нађа Берберовић-Диздаревић, упознала је амбасадора са актуелним пројектима и активностима Музеја, те му уручила збирку изабраних дела Алије Изетбеговића.

- Част ми је била посетити музеј назван по рахм. председнику, мом дугогодишњем шефу за којег сам емотивно везан. Осећам моралну обавезу да се ставим на располагање у планираним активностима. Директорици Нађи са сарадницима честитам на квалитетно урађеним пројектима и желим даљи успех - написао је Мирза Хајрић на друштвеним мрежама.

Послије оваквих објава поставља се питање како амбасадор Хајрић заступа интересе грађана БиХ у Аустралији, да ли следи, како каже ставове свог дугогодишњег шефа Алије Изетбеговића, чију је "Исламску декларацију" добио на поклон од директорице Нађе Берберовић-Диздаревић или свих грађана БиХ који живе у Аустралији, наводи АТВ.

Подсећамо, у "Исламској декларацији" Алије Изетбеговића се наводи да ,,нема мира ни коегзистенције између исламске вере и неисламских институција".

Ни Лидер СДА Бакир Изетбеговић више и не може да сакрије своју мржњу према Србима и Републици Српској, па је тако гостујући у Дневнику Д Федералне телевизије рекао да је српски народ лош народ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

ОНИ ПРЕДВОДЕ РУСЕ НА ИСТОКУ УКРАЈИНЕ: Од Кадироваца до падобранаца и оклопних јединица