ЈЕО БУРЕК УСРЕД ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА: Добио папрену казна, а онда се огласила и бурегџиница (ФОТО)

Novosti online

21. 11. 2020. у 13:54

ЈЕО БУРЕК УСРЕД ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА: Добио папрену казна, а онда се огласила и бурегџиница (ФОТО)

Фото: Фејсбук/Бурек Олимпија

ЈЕДНА бурегџиница у Љубљани обећала је да ће достављачу хране, кажњеном јер је у време епидемије јео на јавном простору, покрити казну ако се докаже да је јео њихов популарни бурек са сиром.

- Тражимо славног достављача хране који је прошле недеље у Љубљани платио казну због јела на степеништу испред Фрањевачке цркве. Намеравамо да га питамо где је купио бурек. Ако га је купио код нас, помоћи ћемо му са плаћањем казне - објавила је бурегџиница на Фејсбуку.

Случај достављача хране који је кажњен 400 евра јер је у време полицијског часа у центру Љубљане, на паузи сео и скинуо маску да би на брзину доручковао, прерастао је у друштвени догађај, али и прави политички театар након што је слика тог призора постала вирална на друштвеним мрежама.

О овом случају се расправљало и у парламенту.

Опозиција је споменути случај узела као илустрацију тврдњи да су неке предузете мере против коронавируса апсурдне и претеране, а полиција тврди како је кажњавање било законски оправдано јер прекршилац није носио маску на отвореном јавном простору, како је прописано.

(Јутарњи)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)