ВОДИТЕЉКА Н1 ПОКУШАЛА ДА ИСПРОВОЦИРА ДОДИКА: Ниподаштавала резултате СНСД, а о одговору који је добила прича цео регион (ВИДЕО)

Novosti online

19. 11. 2020. у 23:14

ВОДИТЕЉКА Н1 ПОКУШАЛА ДА ИСПРОВОЦИРА ДОДИКА: Ниподаштавала резултате СНСД, а о одговору који је добила прича цео регион (ВИДЕО)

Фото: Н1 Принтскрин

СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик одговорио је на вербалне нападе водитељке Н1, која је покушала да ниподаштава резултате СНСД-а на локалним изборима у БиХ, тако што је понављао реченице о општем успеху своје странке на изборима.

- Победили смо у 42 општине, у три општине у Федерацији и имамо највећи број победника у БиХ. Остајемо највећа политичка партија. Од 8 градова, у 6 смо добили начелнике. Победили смо у Бијељини и Бањалуци на нивоу партијских листа - рекао је Додик.

Водитељка је наставила са непрофесионалним питањима и упадицама, као што су: Изгубили сте Бијељину, Бањалуку, Брод и "да ли је ово почетак краја?". 

Али, српски члан председништва је имао спреман одговор. Додик је наставио да понаваља чињенице - Победили смо у 45 општина укупно, те је закључио да је СНСД освојио више градова и општина него СДА и ХДЗ заједно у Федерацији.

Додик је нагласио да је питање било неукусно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (22)

prellee

19.11.2020. 23:27

Dobar je Dodik! Tako treba sa novinarima pričati, praviti se lud a znati šta se hoće. Ova novinarka inaće se predstavlja da sve zna, da sve može, da sve razumije a njena je funkcija da bude na platnoj listi vlasnika medija (ino greedy man) a ništa NIJE SPOSOBNA NAPRAVITI, ni trafiku ja mislim nije u stanju da vodi. Novinarima se mnogo daje na značaju a to ONI NE ZASLUŽUJU. Znači, novinarstvo je stub demokratije pa misle da sve mogu, znaju...Volio bih kad bi otvorili neko preduzeće i zarađivali svoje plate, a ne samo da budu u funkciji nečije politike. Još jednom, bravo Dodik!

buki

20.11.2020. 14:21

@prellee - Novinarstvo bi trebalo da bude stub demokratije, ali ovakvo kakvo je danas u svetu predstavlja posmrtni kovčeg za istinsku demokratiju, jer pišu i pričaju ono što im vlasnik novina naredi. Što se tiče Dodika, imao je i boljih trenutaka, kada osim što iznervira vodiitelja kaže i nešto pametno za zapamtiti.

Petronije

20.11.2020. 16:20

@prellee - Tako je sve to dobro u BiH, odnosno u Republici Srpskoj kao i u Republici Srbiji da treba izbrojati građane iz tih država koji rade u jednoj maloj Republici Slovenoji i drugim zemljama EU za plate iznad 2.000 evra.

Zoran

20.11.2020. 04:50

Dodik je vanserijski igrac i srecom pravi patriota. Dok raja i par novinara shvate da N1 ciljano radi na slabljenju i totalnom upropastavanju nasih naroda, prodje baba s kolacima. Da je do N1 mi bi za sve sta radimo trebali da pitamo za misljenje u Vasingtonu, Londonu i Berlinu.

Mama

20.11.2020. 08:09

Novinari nisu ono sto su bili.Zato je sve manje postovanja prema toj profesiji a sve vise animoziteta.Nisu naucili ni istoriju nipristojnost.Samo ponavljaju ono sto im vlasnik glasila naredi.Istina je za njih nepoznat pojam!

Zeljko

20.11.2020. 21:28

Nažalost danas ne postoje političari koji imaju autoritet,zato se sa njima i ismijavaju na različite načine,zapitajte se da li je Titu neko mogao postavljati neukusna pitanja.Mogao je ali bi osvanuo na Golom otoku.

buki

20.11.2020. 22:54

@Zeljko - Ako pod "autoritetom" podrazumevate da vas proguta mrak zbog jednog pitanja, onda je Broz bio baš autoritativan. Osim toga, niko nije bio baš toliko lud, da postavi poslednje pitanje u svom životu, pri tome znajući da na njega neće ni dobiti odgovor.

Sve Je Jasno

22.11.2020. 18:39

Ne živim u Republici srpskoj niti imam neke informacije kako ljudi tamo žive iz prve ruke. Ali sa ovim propagatorima iz cnn treba razgovarati ovako. Mislim šta je N1? Luksemburška televizija koja vrši austrougarske propagandu po ugledu na britanske uzore sa američkim kapitalom i domaćim izdajnicima.