МАЛТРЕТИРАО ДЕВОЈКУ, ОНА СКОЧИЛА КРОЗ ПРОЗОР: Ужас у Пешченици, жртва претрпела тешке повреде

Новости онлине

22. 09. 2020. у 09:38

МАЛТРЕТИРАО ДЕВОЈКУ, ОНА СКОЧИЛА КРОЗ ПРОЗОР: Ужас у Пешченици, жртва претрпела тешке повреде

Фото: Депоситпхотос

НАКОН што је у стану на загребачкој Пешченици била заточена и малтретирана цео један дан, девојка је себи спасла живот скоком кроз прозор и у паду задобила тешке повреде.

Због противправног одузимања слободе, полиција је лисице на руке ставила 43-годишњем мушкарцу који је испитан у просторијама Општинског државног тужилаштва у Загребу. Тужилаштво је против њега покренуло истрагу, а судија истраге Жупанијског суда у Загребу му је одредио једномесечни притвор како не би утицао на сведоке и поновио кривично дело.

Према ономе што је познато, 43-годишњи насилник је од 15. до 16. септембра у стану у ком је живео с девојком "узео" ствар у своје руке. Након што је врата закључао и кључ сакрио, према девојци је био физички насилан. Уједно ју је и понижавао вређајући је погрдним речима, а у једном тренутку јој је узео и мобилни телефон како не би могла потражити помоћ.

Упркос страху од насилника престрављена жена је показала ретко виђену храброст јер је, видевши да терору нема краја, потражила спас скочивши кроз прозор. Повреде које је задобила у паду лекари у болници су окарактерисали као тешке.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)