ЦИКЛОН ПОГОДИО ДАЛМАЦИЈУ: Око Сплита неколико пијавица које су изгледале као торнадо (ВИДЕО)

Танјуг

02. 10. 2022. у 00:36

ЦИКЛОН, који данима утиче на време у Хрватској, данас је погодио и делове Далмације, а на мору око Сплита развило се неколико пијавица, које су изгледале као торнадо, објавила је Далмација данас.

ЦИКЛОН ПОГОДИО ДАЛМАЦИЈУ: Око Сплита неколико пијавица које су изгледале као торнадо (ВИДЕО)

Фото: Принтксрин

Пијавица је запретила учесницима регате, а најинтензивнија је била она испред острва Брача, испред Сутивана и Супетра. Снажна пијавица трајала је десетак минута, а ни у једном тренутку није стигла до копна, а у кретању према југоистоку се поступно распала.

На мору између Сплита и Шолте пре ње развила се пијавица која се краткотрајно приближила такмичарима 91. Мрдујске регате, али је остала на довољној удаљености да им не угрози сигурност. Већина је у то време стигла на циљ, а неколико једрилица је и даље било на мору, али их пијавица није захватила.

Током невремена пало је пет до 15 литара кише по квадратном метру, а било је и јаких удара ветра и грмљавине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (1)

МАНДИНЕ ГОРКЕ РЕЧИ ИЗ 90их: Учити децу да буду поштени је као да их учите да буду идиоти