ПРЕТРЕСИ НА 15 ЛОКАЦИЈА: Велика акција СИПА широм БиХ

В. Митрић

14. 07. 2022. у 10:53

ПОЛИЦАЈЦИ Државне агенције за истраге и заштиту - СИПА данас су, у склопу оперативне акције „Дерби“, на подручју Модриче, Шамца, Пелагићева, Посушја, Груда и Зенице започели претресе пословних и стамбених објеката и покретних ствари на 15 локација.

ПРЕТРЕСИ НА 15 ЛОКАЦИЈА: Велика акција СИПА широм БиХ

ФОТО: Д.Поздеровић

Акција се, како нам је речено из Сипе, спроводи „због постојања сумње да су почињена кривична дела организовани криминал, пореска утаја или превара, недозвољен промет акцизних производа, недозвољено складиштење робе, недопуштена трговина и прање новца“, прописана Кривичним законом Босне и Херцеговине.

Претреси се чине по налозима Суда Босне и Херцеговине и под надзором Тужилаштва Босне и Херцеговине, у сарадњи са Управом за индиректно опорезивање Босне и Херцеговине, Министарствима унутрашњих послова Републике Српске, Зеничко-добојског кантона и Херцеговачко-неретванског кантона.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

СУЗАН Даубнер, чувена немачка телевизијска водитељка Дневника на АРД телевизији и особа која већ 24 године презентује вести, доживела је у среду тежак напад смејања усред живог програма.

30. 09. 2023. у 18:05

Коментари (0)

НИЈЕ ПИЋЕ: Тому је УБИЛА навика о којој се мало зна! Рокер свирао са Здравковићем, па открио детаље