НАСИЛНИЦИ У ПУЛИ ПРЕТУКЛИ РИЈЕЧКЕ МАТУРАНТЕ: Тинејџери добили тешке батине без икаквог повода

Срна

29. 05. 2022. у 08:45

Група насилника претукла је у Пули 15 ријечких матураната, преносе хрватски медији. Матуранти Електротехничке школе су из Ријеке отишли на тродневни излет у Пулу ради прославе краја средње школе, а претучени су протекле ноћи, иако, како се наводи, нису дали никаквог повода за то.

НАСИЛНИЦИ У ПУЛИ ПРЕТУКЛИ РИЈЕЧКЕ МАТУРАНТЕ: Тинејџери добили тешке батине без икаквог повода

FOTO: Arhiva novosti

Из Полицијске управе истарске наводе да су у ноћи с петка на суботу око 1.30 часова примили дојаву да више лица нарушава јавни ред и мир у Улици Рива те да у догађају нико није затражио лекарску помоћ.

Међутим, "Нови лист" пише да један од родитеља тврди да су затражили помоћ на хитном одељењу Пуске болнице, гдје су сатима чекали на обраду јер је тежина повреда врло озбиљна.

Градоначелник Пуле Филип Зоричић се извинио због напада.

- Опет се морам извињавати због групе младића који су своје фрустрације исказали на овој деци. Не знам до када и како. Жао ми је као градоначелнику града у који људи долазе живети и остати. У граду у којем је свако добродошао, сада већ низ оваквих сукоба, навео је он.

Он је додао да од полиције очекује да приведе све те хулигане, те најавио да ће следеће седмице сазвати Савјет за превценцију криминалитета. 

БОНУС ВИДЕО: СПОМЕНИК ЛУТАЛИЦИ: Пас кога су сви волели био је заштитник и мачака

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)