БОЛЕСНИ УМОВИ: На страници "Хрватске издајице" више од 600 имена "за одстрел"

Танјуг

01. 12. 2021. у 17:08

ДРУШТВЕНИМ мрежама убрзано се шири страница "Хрватске издајице", која окупља углавном противнике епидемиолошких мера и вакцинације у коју свако може да упише податке биле које особе за одстрел.

БОЛЕСНИ УМОВИ: На страници Хрватске издајице више од 600 имена за одстрел

Фото: Танјуг/Хина

Овде можете наћи издајнике хрватскога народа, молимо Вас претражите или унесите податке који недостају, да их „ми народ можемо пронаћи“ и судити им по Божјем и Природном закону, Хвала Вам свима, Слободним Људима, стоји у заглављу странице.

На страници, чији је симбол омча за вешање, је до 15 сати данас било пописано више од 620 "издајника", махом политичара и новинара, али и многих широј јавности непознатих људи.

Међу њима се нашла учитељица Бернарда Југ, али и Доналд Трумп, покојни Милан Бандић, неки познатији лидери деснице и други.

Међу "MOST WANTED", нашли су се премијер Андреј Пленковић, председник Зоран Милановић и министар здравља Вили Берош.

Ту су се нашли и директорка клинике Сестре милосрднице Алемка Маркотић, Тихомир Цапак, Давор Божиновић, Јосип Аладровић, Иван Ђикић те Саша Срића.

Иначе, учитељица Бернарда Југ, Бернарда Југ је на апликацији Телеграм затражила од следбеника да деле и попуњавају базу.

-Хиљаде морају бити на попису, написала је учитељица, која је јавности позната као бранилац дечака који је одбијао да носи маску у школи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

СРПСКА СТРАНА ПРИЧЕ НА СИ-ЕН-ЕНУ: Како је Вучић принципијелном политиком довео до тога да се у свету чује српски глас