УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМЦИ - СТРАДАЛО НАЈМАЊЕ 14 ОСОБА: Детаљи трагедије у Тетову, пожару у ковид болници претходила експлозија (ВИДЕО)

Novosti online

08. 09. 2021. у 23:42

МИНИСТАРСТВО здравља Северне Македоније вечерас је саопштило да у Ковид центру у Тетову у коме је избио пожар има жртава.

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМЦИ - СТРАДАЛО НАЈМАЊЕ 14 ОСОБА: Детаљи трагедије у Тетову, пожару у ковид болници претходила експлозија (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Твитер

Тачан број људи који су изгубили живот или су повређени за сада није познат и њихово бројно стање се утврђује, али се по друштвеним мрежама преноси да је број најмање 14.

Пожар је, како кажу из Министарства здравља, већ угашен и све екипе из болнице су мобилисане за помоц́ повређенима. Повређене особе хитно се транспортују у Скопље ради пружања одговарајуц́е помоћи.

- У 21:02 часова пријављено је да гори модуларна болница у Медицинском центру - Тетово. Екипе су стигле на лице места за око три или четири минута са око седам возила. Кад су посаде стигле, све је горело. То је унутрашњи пожар, а не спољашњи.У 21:30 пожар је локализован, а у 21:45 је потпуно угашен. Док је трајало гашење пламен је био огроман. Иначе болнички објекат је био сав од пластике - рекао је Трајчевски.

Градоначелница Тетова Теута Арифи раније је рекла да нема података о броју повређених и могућим жртвама.

- Обавештена сам да је пожар врло брзо избио и брзо се проширио. Немам информација о могућим жртвама, о томе ћемо сигурно бити званично обавештени. Апсолутно ми је жао што су то болесни људи који су били овде на лечењу. Информације из полиције и болнице још се чекају - рекла је Арифи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)