МИРОСЛАВ ШКОРО У ЦЕНТРУ АФЕРЕ КОЈА ТРЕСЕ ХРВАТСКУ: Напустио странку због блиске младе сараднице и скупих поклона?

Novosti online

03. 08. 2021. у 19:15

НЕДЕЉНИК "Национал" данас је објавио да је оснивач и бивши члан Домовинског покрета Мирослав Шкоро морао отићи из странке због блиске младе сараднице која је добила скупе поклоне плаћене новцем странке.

МИРОСЛАВ ШКОРО У ЦЕНТРУ АФЕРЕ КОЈА ТРЕСЕ ХРВАТСКУ: Напустио странку због блиске младе сараднице и скупих поклона?

Foto: Jutjub Printskrin

Мирослав Шкоро је у разговору за ХРТ демантовао да има везе с тим.

- Све наведено је неистина. Кредитну картицу у Домовинском покрету имао је само господин Даријо Жепина, док му је ја нисам блокирао. Погледајте мало и Статут, улогу главног секретара (члан 31.) и Надзорног одбора - рекао је Шкоро.

"Национал" наводи да су последњих неколико месеци само Шкоро и Брајковић имали приступ службеним банковним картицама Домовинског покрета, те увид у стање на страначком рачуну. Накнадно се, пише недељник, открило да су новац трошили без адекватне контроле.

Лист пише да је Шкорина сарадница добила више поклона, при чему су неки били скупоцени, попут једне луксузне наруквице реномираног светског произвођача, при чему је све то платила управо странка. Кад га је, пише "Национал", Марио Радић, који је након Шкорине оставке постао вршилац дужности председника странке, суочио с тим чињеницама, Шкоро је морао отићи.

Национал тврди и како је Шкоро странци продао властито вино, али га није у целости испоручио.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)