ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР О ПРЕСУДИ МЛАДИЋУ: Горан Шарић - ко ће да осуди Запад, ЕУ као конгломерат зла, издаје и криминала?

Novosti online

09. 06. 2021. у 22:23

ГОРАН Шарић, историчар и католички теолог из Ријеке, данас се за само неколико минута суочио са глобалном цензуром.

ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР О ПРЕСУДИ МЛАДИЋУ: Горан Шарић - ко ће да осуди Запад, ЕУ као конгломерат зла, издаје и криминала?

Горан Шарић/Фото: КЦНС

Другачије мишљење не праштају они који дају оквире и наратив, па је објективан текст Шарића о пресуди Ратку Младићу уклоњен само неколико минута пошто га је објавио на друштвеним мрежама.

Текст преносимо у целости.

„ Запад осудио Ратка Младића, а ко ће осудити Запад?

Европска унија као конгломерат зла, издаје, перверзије и криминала, сад може "одахнути". Или... можда је тек добила проблем? Што значи осуђујућа пресуда бившем војном вођи Срба у Босни и Херцеговини? Значи ли то напредак правде и истине за било кога, или само напредак ЕУ епштајновске клике у обмањивању јавности и продору снага мрака - на исток?

Погледајте наслове медија у Хрватској. Погледајте чиме обмањују и заглупљују и онако заглупљене масе... Наслови попут: "Тајни рат Готовине и Младића: Србија је спремала паклени план уочи Олује"?! Је ли њима јасно да проблем Хрвата нису Срби него економска окупација од стране Запада и духовна дегенерација! Је ли њима јасно да Хрватице (као ни Српкиње) не рађају децу и да ће овим темпом негативног наталитета за 50 година нестати и Хрватска и Србија?!

Проблем Хрвата нису Срби него економска окупација од стране Запада и духовна дегенерација

И најважније, ко ће и кад осудити ЕУ тајне и јавне лидере и политичке силе које су изазвале рат у бившој Југославији? Који ће то суд изрећи осуђујућу пресуду ватиканским, немачким, америчким и британским центрима моћи који су подстакли и распламсавали рат на целом простору Балкана? Или осуда Младића (који је само обичан војник који се борио за интересе своје нације, као што су се борили и остали национални лидери и генерали из БиХ и бивше Југославије) само покушај пилатовског прања руку, кроз форму Хашког суда? И да они глуме "правду", они, који су далеко више криви од Ратка Младића! Они који врше и намећу терор злочиначке демонкратије на целом простору бивше државе? Терор перверзије, терор политике прогањања паметних и ућуткивања способних. Терор наметања њихових "вредности" (па је по новом у Србији жена ватрогасац ватрогаскиња, а мајка која дете удари по гузи може завршити у затвору).

Фото: ЕПА

Ови догађаји (сулудо рушење православне цркве, малтретирање са "нон паперима о Косову, стотине година робије за Србе у Хагу...) захуктавају политичка збивања у Србији! Србима постаје јасно да Србија за Запад никад неће бити довољно мала да не би била велика! Србима постаје јасно да је петог октобра извршен државни удар. И да су те власти биле издајничке! Отворено издајничке! То није била сарадња с ЕУ, то је било лизање ду*ета онима који су на Србију бацили 25 хиљада тона бомби и 600 килограма осиромашеног уранијума, који је за 30% подигао појаву рака, леукемије итд. у Србији! А многи људи у Београду сад примећују и на себи, чудне промене...

Сад није више питање пресуде Младићу, она ће само Србе освестити да више никад не дозволе да им на власт дођу "тадићи", "маринике", "коштунице"... односно они који су изручивали српске генерале - у руке онима који су дугих 77 дана и ноћи окрутно бомбардовали Србију и убили и осакатили на хиљаде грађана, међу њима и пуно деце! Порушили државу и отровали је хемикалијама и осиромашеним уранијумом! Тим разбојницима они су испоручивали своје генерале, чак и председника! Дакле ратним злочинцима НАТО злочиначког савеза!

Ова данашња Србија није Србија жутих, Коштунице и Тадића

Која би држава изручила свог председника странцима? И онда се Чеда Јовановић чуди ако му неки пролазник добаци увреду? У другој држави био би на доживотној робији.

Ја знам да су Срби народ који дуго трпи, ћути, па и спава. Али Запад не зна да је опасно пробудити Србе!

Слободан Милошевић

ЕУ тама се шири на исток. Тј. покушава да се шири, покушај је то стварања простора Таме од Лондона до Црног мора! За стварање позиција за будући напад на Русију! У том смислу, Србија је била - препрека, Србија је и даље препрека, без обзира на слуганство српских тзв. елита!

Срби почињу да схватају да у ЕУ не теку мед и млеко. Једино што сваки не-германски, не-романски мали народ може очекивати у ЕУ је - ропство и терор! Док је Србији ОТЕТО 17% државног територија (српска покрајина Косово), невладине организације, Костић и поједини академици и професори са Филозофског факултета у Београду се ломе да увере Србе како је њихова једина светла будућност у ЕУ где Србију нико ни не зове. Интересантно је како човек постане ђаво кад изгуби карактер! Како су спремни на свако понижења, као наркоман за грам дроге кад је у кризи...

Ова данашња Србија није Србија жутих, Коштунице и Тадића, колико год се Запад преко својих медија - Н1, НоваС и Данас труди да зомбира народ. Данас Срби схватају оно што је Александар Дугин најавио пре петнаестак година - Србија може да промени ток историје!

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)