ПРОБЛЕМИ У ЉУБАВИ И НА ПОСЛУ Астро савет за четвртак 2. мај: Плутон креће ретроградно, чувајте се

Астролог Марина Јунгић Милошевић

02. 05. 2024. у 07:00

ПЛУТОН (планета страсти, богатства, подсвести, фанатизма, криминала), први пут од када је после 225 година ушао у Водолију, данас у 19.44 креће ретроградним ходом са 2. степена тог знака, у коме ће остати до 19. новембра.

ПРОБЛЕМИ У ЉУБАВИ И НА ПОСЛУ Астро савет за четвртак 2. мај: Плутон креће ретроградно, чувајте се

Фото Shutterstock

Други степен симболизује новац, некретнине, банке, а Водолија науку, електротехнику, фотографију, авијацију, интернет, ИТ технологије. Преко тих области ће се највише преламати игре моћи и доминације, незаконити послови и проблеми са финансијама, мада ће и емотивни односи (2. степен је аналоган Бику, знаку љубави) бити под негативним утицајем Плутона, углавном због партнерове неспремности на компромис.

У тренутку када креће ретроградним ходом, Плутон прави напет аспект са Венером и Сунцем у Бику, најављујући проблеме са ауторитетима, надређенима, пословним али и љубавним партнерима, који могу бити искључиви и нетолерантни. С друге стране, овај аспект наглашава снагу воље, организационе способности, храброст и хладнокрвност и даје бескомпромисне борце.

Ове особине доћи ће до изражаја у занимањима која имају везе са војском, полицијом, хирургијом, авијацијом и модерним технологијама, пошто ретроградни Плутон образује и секстил са Марсом у Овну. Ретроградни ход Плутона ће највише осетити Овнови, Шкорпије и Јарчеви.

Вечерас, у 20.53, Месец улази у Рибе, правећи секстил са Венером и Сунцем (романтични љубавни сусрети), што донекле ублажава утицај напетих аспеката.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ НАПРАВИО ХАОС У СТУДИЈУ! Напао водитеља, па му поручио: Мирдита и треба да буде на Видовдан!

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ НАПРАВИО ХАОС У СТУДИЈУ! Напао водитеља, па му поручио: "Мирдита и треба да буде на Видовдан!"

ЧЕДОМИР Јовановић, председник ЛДП-а, напао је Милоша Раденковића, водитеља јутарњег програма на телевизији "Прва", и питао га због чега не узме пушку и не оде у војску и изазвао општи хаос у студију у којем је био и Војислав Шешељ, лидер радикала.

17. 06. 2024. у 14:30

ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота

"ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА" Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота

БИВШИ председник Молдавије Игор Додон изјавио је да је сигуран да је већина грађана Молдавије против одлуке власти те земље да у Генералној скупштини УН подржи и гласа за резолуцију о наводном геноциду у Сребреници.

17. 06. 2024. у 10:50

ЗАШТО ЈЕ БАЈАГА ИЗБАЧЕН ИЗ РИБЉЕ ЧОРБА: Бора се присетио најтежих тренутака - Депресија, хтео сам да престанем да певам

ЗАШТО ЈЕ БАЈАГА ИЗБАЧЕН ИЗ "РИБЉЕ ЧОРБА": Бора се присетио најтежих тренутака - "Депресија, хтео сам да престанем да певам"

ФРОНТМЕН легендарне рок групе "Рибља чорба" написао је бројне хитове, како за свој бебд, тако и у сарадњи са колегама и пријатељима.

17. 06. 2024. у 20:22

Коментари (0)

НОВА СИТУАЦИЈА НА ЕУРО 2024: Душан Тадић није био на тренингу Србије дан после меча са Енглеском, ево и зашто