ЉУБАВ ПИШЕ НАЈЛЕПШЕ ПРИЧЕ: Италијанка Елеонора пронашла срећу у војвођанском селу (ВИДЕО)

Novosti online

28. 05. 2023. у 08:10

ДА живот пише необичне романе говори прича из села Свилојево надомак Апатина, где је своју животну срећу пронашла Елеонора Ломбарди из Италије. Елеонора истиче да слободе и лепоте какву је осетила у нашој земљи нема нигде и да сусрет са Србијом доживљава као љубав на први поглед.

ЉУБАВ ПИШЕ НАЈЛЕПШЕ ПРИЧЕ: Италијанка Елеонора пронашла срећу у војвођанском селу (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Ова млада каже да на Западу људи само трче за новцем, да је менталитет другачји, стога је, као власница свог живота решила да све промени из корена, да живи слободан живот какав је осетила у Свилојеву где сада живи. У Окриљу породичног живота бави се еколошком призводњом сирева, које израђује по старинским италијанским рецептурама.

Поздрављајући на италијанском са "Бонђорно" и осмехом на лицу, своју животну причу на српском језику почиње Елеонора Ломбарди (Песцари) која је смисао живота пронашла у Свилојеву и производњи хране за своју породицу: "Мене је у Србију довела жеља за слободом, зато што овде још увек није као на Западу".

Елеонора Ломбарди из Италије шест година живи у Србији и каже да живи свој породични и пословни сан. На породичном салашу у Свилојеву узгаја четрдесетак разних домаћих животиња, а од козијег млека производи сиреве по италијанским рецептурама. Италијански је почела да учи још у Италији када је преко интернета видела лепоте Србије и решила да се досели овде, преноси РТВ.

- Набавила сам и опрему из Италије. Продајем производе преко контакта, преко фејсбука. Упознала сам и доста људи у округу којима се свиђају моји производи. Од почетка сам имала жељу за салашарским животом. Прво сам живела у Сомбору, а онда сам осетила потребу да будем на селу - рекла је она.

Животног сапутника Даниела, са којим чека друго дете, упознала је на кајаку у Сомбору и то је била љубав на први поглед.

- Трудимо се да живимо у хармоји са природом и животињама, али и са другим људима које познајемо - изјавио је Даниел Рижањи, супруг.

Елеонора је рекла да је њен циљ био да сама производи храну за себе и своју породицу, а у земљама даље је све то већ компликованије.

Ова млада жена, по позиву психолог, каже да је у Србији пронашла своју другу домовину, у срцу љубав и у животу жељену слободу. Елеонора поручује да је срећа у једноставном животу и када имате некога ко вас воли и ко не би да вас мења.

БОНУС ВИДЕО: ДЕКА (84) СА СУПРУГОМ НА СКУПУ "СРБИЈА НАДЕ": Србија је показала шта мисли, веома сам срећан

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ИКАДА: Иван Миљковић скоро непрепознатљив (ФОТО)