НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 25. СЕПТЕМБРА ДО 2. ОКТОБРА: Близанци не трошите новац, Лав романтичан, Јарца мучи разочарање

Астролог Сузана Бан 064/1366885 www.astrosvastara.com

24. 09. 2022. у 21:00

САЗНАЈТЕ шта вам недељни хороскоп предвиђа за период од 25. септембра до 2. октобра, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 25. СЕПТЕМБРА ДО 2. ОКТОБРА: Близанци не трошите новац, Лав романтичан, Јарца мучи разочарање

Foto: pixabay

За потпунију астролошку слику осим што пратите хороскопски знак у коме вам је Сунце, проверите шта вам пише у подзнаку (асценденту).

Фото: Free Images Pixabay

Ован (21.3 - 20.4)

Посао Ово је сегмент вашег живота који тренутно не цвета. То не изненађује пошто се већ неко време "гомила" нека тешка енергија и ви то осећате. Крај недеље доноси велики стрес, а уколико не будете пажљиви могуће су озбиљније компликације. Овај аспект, такође, може указати и на одлуке којима ћете утабати нову пословну стазу у будућности.

Љубав Необично вас привлачи особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер колико год будете обазриви, ваша тајна може бити откривена на непријатан начин.

Здравље Контролишите крвни притисак.

Фото: Free Images Pixabay

Бик (21.4 - 21.5)

Посао Током овог периода могли бисте да потпишете неки уговор или да постигнете чврст договор о новој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Пажљиво бирајте речи, могући су неспоразуми.

Љубав Можда вам и није све потаман али ви као да нисте спремни да било шта предузмете и свој љубавни живот поставите онако како вама највише одговара. Не губите стрпљење, јер свесни сте да је све пролазно, па и ова животна фаза. Све ће се средити када вољена особа буде иницирала озбиљан разговор.

Здравље Вртоглавица.

Фото: Free Images Pixabay

Близанци (22.5 - 21.6)

Посао Добро се осећате, расположење расте. Трошите новац на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Уколико сте често на точковима, будите опрезни, нарочито за викенд. Постоји опасност и од физичких повреда па у том смислу будите пажљиви, нарочито на јавном месту.

Љубав Шта год урадили и како год се поставили, ових дана, ви сте на оптуженичкој клупи. У светлу тога, ради превентиве, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља вас нехотице може издати.

Здравље Чувајте се повреда.

Фото: Профимедиа

Рак (22.6 - 22.7)

Посао Повољан период за активирање посла. Планетарни аспекти обећавају добар исход уколико средином недеље направите искорак из досадашње рутине. То може бити покретање нечег што ће функционисати на необичан начин. Ипак, било би добро да будете и опрезни, нарочито уколико баратате документима и папирима. Могуће су грешке и превиди.

Љубав Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док у томе не учествује и друга страна. Како недеља одмиче тензија између вашег партнера и вас расте. Избегавајте дискусије јер могу пасти тешке речи с обе стране.

Здравље Болови у леђима.

 

Фото: Free Images Pixabay

Лав (23.7 - 22.8)

Посао Много тога сте започели, на више страна мање пројекте који вам се, сваки за себе, много допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили, у наредном ће се периоду исплатити. У сваком послу постоје фазе успона и падова, па тако и код вас.

Љубав Романтично расположење се уздиже. Вољена особа очекује да јој посветите пажњу и поклоните своје слободно време. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Повољан је период за краткотрајно путовање и одмор.

Здравље Несаница.

Фото: Free Images Pixabay

Девица (23.8 - 22.9)

Посао Тренутно се налазите на прекретници. Потребно је да донесете важне одлуке, али ниједно решење није вам по вољи. Нуди вам се партнерство које нема неке обећавајуће карактеристике, али вама је то неодољиво привлачно. Осим тога, могућа су превирања у вашем радном окружењу у оквиру кога ви излазите на челну позицију која вам не прија.

Љубав Без обзира на то да ли сте у вези или не, ових дана вам се приближавају особе које вам некако не приличе. Да ли се ради о разлици у годинама или брачном статусу, постоји велика препрека преко које не прелазите. Уколико бисте прихватили удварање рачунајте на то да романса неће заживети.

Здравље Чувајте се прехладе.

Фото: Free Images Pixabay

Вага (23.9 - 22.10)

Посао Мешате посао и приватан живот па вам то, ових дана, може додатно отежати ситуацију која је, ионако, већ неко време напета. Постоји и добра страна ових планетарних аспеката, а то је велики потенцијал који ћете искористити уколико прионете на посао и све успутне провокације прећутите. Заштиту добијате од особа с којима сте некада радили.

Љубав Овде вам баш и не цветају руже пошто у односу с вољеном особом већ неко време егзистира дистанцираност. Немате времена да се посветите том проблему, чини вам се да имате преча посла. Планетарни распоред на небу указује на потенцијално ескалирање партнеровог незадовољства.

Здравље Болови у синусима.

Фото: Free Images Pixabay

Шкорпија (23.10 - 22.11)

Посао Никако да стигне неко решење од кога вам много тога зависи. Неки људи су вам, вероватно, подгрејавали лажну наду. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период јер ускоро стижу промене а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер разрешење свега сада не видите.

Љубав Имате осећај да не успевате да допрете до вољене особе. Без обзира на то да ли сте у вези или нисте, ових дана као да вам је то поље успавано. Уколико вам се чини да је ово затишје пред буру, у праву сте. Најбољи савет за вас је да приштедите енергију и сачекате повољне дане.

Здравље Алергије.

Фото: Free Images Pixabay

Стрелац (23.11 - 21.12)

Посао Све што радите ових дана постаје претерано заморно. Са свих страна сте притиснути, нисте сигурни који је то прави тренутак када је у реду да се зауставите, подвучете црту и саопштите свима да је доста. Уз све ово осећате се издано јер изостаје и подршка на коју сте рачунали. Будите стрпљиви и изнад свега пажљиви, како бисте што безболније прошли овај период.

Љубав Подршка вољене особе вам је од непроцењиве важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље Чувајте се инфекција.

 

Фото: Free Images Pixabay

Јарац (22.12 - 20.1)

Посао Мучи вас велико разочарање. Схватате да сте изложени окрутној манипулацији, нарочито од стране сарадника којима сте веровали. Безразложно паничите, заштићени сте од стране особа које се налазе на самом врху. Остале тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствене приоритете који су једино важни.

Љубав Потребан вам је мали предах који бисте провели у друштву вољене особе или породице. Чини вам се да од партнера не добијате неопходну подршку. Ако своју преосетљивост сведете на минимум, схватићете да нисте сами и да је оно што добијате од вољених сасвим довољно за ваше тренутне потребе.

Здравље Проблеми с видом.

Фото: Free Images Pixabay

Водолија (21.1 - 19.2)

Посао Добро се осећате па с том вибрацијом привлачите људе сличног профила. Прилив енергије иницира рађање нових идеја или покретање пројеката у којима бисте ви играли важну улогу. Подршка претпостављених лица обећава позитиван исход свега што ових дана започнете. Ипак, важно је и да останете с обе ноге на земљи како вас налет оптимизма не би претерано понео.

Љубав Дуго одлажете решавање неких проблема па вас накупљено незадовољство озбиљно мучи. Без обзира на то шта бисте могли да покушате, одговор вољене особе изостаје. Они који су слободни треба да задрже такав статус, у противном би свако отпочињање љубавне везе било неповољно.

Здравље Стомачни проблеми.

Фото: Free Images Pixabay

Рибе (20.2 - 20.3)

Посао Кренуле су значајне промене које се тичу вашег пословања. Пре него што се то реализује до краја, неопходно је да савладате неке нове вештине. Тај услов који вам је предочен буди у вама узнемиреност и појачава нервозу коју тешко контролишете. Пре него што донесете исхитрене одлуке, добро размислите шта губите уколико се побуните.

Љубав На партнера емитујете нестабилно расположење. Притисак под којим се налазите није узрокован његовим понашањем па због тога будите обазриви да не направите штету коју бисте касније тешко поправили. Крај недеље може бити изузетно напет, избегните озбиљне разговоре и свађу.

Здравље Проблеми с кожом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ТАЈАНСТВЕНА ЕСКАДРИЛА X-500 У РАТУ ИСЦРПЉИВАЊА: Како је совјетски МИГ-25 владао небом изнад Израела