ХИТ ПРИЗОР ИЗ БЕОГРАДА: Ово се не виђа сваки дан - ево како је достављач хране нашао начин да се паркира (ФОТО)

Novosti online

04. 11. 2021. у 21:54

ГРАЂАНИ Београда су се навикли да свако мало "налећу" на приватне аутомобиле којима врше доставу по граду и чувене поруке на шоферкама: "Достава, стиже за пет минута", "Молим за стрпљење, вршим доставу", "Ту сам брзо, само да извршим доставу".

ХИТ ПРИЗОР ИЗ БЕОГРАДА: Ово се не виђа сваки дан - ево како је достављач хране нашао начин да се паркира (ФОТО)

Фото: Reddit/Turbohajduk

Иако их можда ове поруке "спасавају" гнева грађана, не би требало да их спасавају од казни, јер возачи доставних возила веома често крше све могуће саобраћајне прописе. Међутим, један од тих возача је пронашао начин да "превари систем".

Наиме, друштвеним мрежама круже фотографије домишљатог достављача који у свом возилу држи комплетно обучену лутку, која уредно "седи" на сувозачевом седишту.

- Кад просечни Србенда ради доставу аутом, обуче и стави лутку на сувозачево место да га не однесе паук кад се паркира непрописно са укључена четири жмигавца - наводи се у опису фотографија које круже мрежама.

Фотографије су наводно настале на Косанчићевом венцу у Улици Царице Милице, а привукле су велику пажњу корисника и, наравно, бројне коментаре.

- Боготац; Дајте човеку повишицу; Живеће овај народ; Ко ће Србина да натера закон да поштује? Преј*** он све редом - ређали су се коментари.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - НОВА АТРАКЦИЈА НА КИПРУ: Вода крије луку стару два миленијума, обилазак са ронилачком опремом

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)