ДРАГАН БЈЕЛОГРЛИЋ КАО ХАЏИ ТРИФУН: Први трејлер филма "Нечиста крв - грех предака" (ВИДЕО)

Novosti online

18. 05. 2021. у 17:05

ФИЛМ "Нечиста крв - грех предака", по мотивима дела Боре Станковића и сценарију синеасте Воје Нановића у режији Милутина Петровића биоскопска публика требало би да види од лета, а у сусрет томе представљен је и први трејлер овог остварења са Драганом Бјелогрлићем, Анђелом Јовановић, Катарином Радивојевић, Феђом Штуканом и Нелом Михаиловић у главним улогама.

ДРАГАН БЈЕЛОГРЛИЋ КАО ХАЏИ ТРИФУН: Први трејлер филма Нечиста крв - грех предака (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Филм прати причу о Хаџи Трифуну (Драган Бјелогрлић), угледном српском трговцу, који покушава да очува мир са турским властима, али и одржи свој углед и утицај у Врању, важној турској варошици у близини границе са ослобођеном Србијом.

Док Трифун припрема два сина да га наследе на позицији вође међу српским народом, муке му стварају не само моћни турски бегови него и сама његова породица. Трифун доноси низ тешких одлука, које ће касније утицати на његове потомке, јунаке из романа „Нечиста крв“, наводи се у опису филма.

Филм је снимљен према сценарију култног домаћег синеасте Војислава Воје Нановића, насталом пре непуна пола века, а адаптацију је урадила Милена Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика