ЖИВОТ ФЕЂЕ СТОЈАНОВИЋА ОБЕЛЕЖИЛА ЈЕ ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА: Преминуо му је син Урош - редитељ који је градио каријеру у Холивуду

Новости онлајн

05. 05. 2021. у 19:40

ГЛУМАЦ Феђа Стојановић преминуо је у 73. години живота након тешке болести.

ЖИВОТ ФЕЂЕ СТОЈАНОВИЋА ОБЕЛЕЖИЛА ЈЕ ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА: Преминуо му је син Урош - редитељ који је градио каријеру у Холивуду

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Живот популарног глумца обележила је велика трагедија. Наиме, 2017. године Феђи је преминуо син. 

Његов син Урош, један од најталентованијих редитеља, преминуо је у свом стану у Лос Анђелесу, где је живео десетак година и градио каријеру у Холивуду. 

- Урош није имао никаквих проблема. Оженио се пре три месеца. Жена му је глумица с нашим простора која је тамо почела да гради каријеру. Заволели су се. Све је то тако кратко трајало - рекао је тада Феђа, који је, уместо добрих вести да ће добити унуче, примио позив из Америке да су његовог сина пронашли мртвог.

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Урош Стојановић

Глумац је стално био у контакту са сином, који се није жалио да има проблеме.

- Ишао је пре пола године на неки преглед. Утврдили су да је потпуно здрав. Чекао је да крене да снима свој филм. Не знамо још узрок смрти, само претпостављамо да је срчани удар. Вероватно ће се испоставити да му је стало срце - говорио је непосредно након смрти сина познати глумац за "Курир".

Урош Стојановић снимио је филм „Чарлстон за Огњенку“, који ће златним словима бити исписан у историји српске кинематографије, не само због повратка у великом стилу на велико платно Оливере Катарине већ и јер је лансирао неке нове младе глумице. Након великог успеха, није добио шансу да сними други филм, па је отишао у Холивуд. Десет година је спремао свој холивудски првенац, али смрт га је спречила да постане отац и настави да снима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)