"СА ПСИХИЈАТРИМА САМ СЕ ПРИПРЕМАЛА ЗА УЛОГУ": Глумица Анђелка Прпић открила детаље серије "Једини излаз"

Novosti online

25. 04. 2021. у 08:44

ПСИХОЛОШКИ трилер, филм „Једини излаз“ проширен је на серијски формат од 10 епизода које гледаоци од синоћ прате на Првом програму РТС-а сваког викенда. Анђелка Прпић тумачи Ану Колар, чији је супруг, познати београдски адвокат страдао у пожару. Шест година након несреће, Ана добија информације које доводе у питање све што је мислила да зна о трагедији али и о својој породици.

СА ПСИХИЈАТРИМА САМ СЕ ПРИПРЕМАЛА ЗА УЛОГУ: Глумица Анђелка Прпић открила детаље серије Једини излаз

Анђелка Прпић / Фото Дарко Николић

Анђелка гостујући у Београдској хроници истиче да ни она као публика не воли да гледа серије настале по филму, али наглашава да то није случај са овом серијом и да она није исто што и филм.

- Имамо и малу Ану, то јест мене када сам била мала, у њеној примарној породици са мамом, татом и сестром. Како је одрастала, одакле заправо вуче трауму, па се то даље наслеђује кроз породицу коју је сама себи одабрала. Имамо и то како су они живели пре 20 и више година, па онда како је Ана живела као тинејџерка, где, с ким и тако даље. Не смем све да откривам, једино могу да кажем да због начина на који је она одрастала, ја сам се за улогу припремала са психијатрима - открива Анђелка Прпић.

- Снимање је било прилично захтевно и то не толико физички, колико емотивно. Сама атмосфера и тон целе радње је захтевао константну концентрацију. Сцене са дететом су ми најтеже пале. Тешко ми је било да сведем своју експресију и мимику, а опет да комуницирам са емоцијама и односима. Са минимумом средстава рећи све, био је задатак и уз велики рад и труд, чини ми се да сам у томе успела - казала је Анђелка за "Блиц".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВИЗУЕЛНИ ДРИБЛИНГ: Славимир Стојановић Футро представља цртеже у Хаосу