ПОЗОРИШНИ ФЕСТИВАЛ У “ПАРОБРОДУ”: На сцени и нова остварења

В.В.С.

08. 04. 2021. у 20:12

НА позоришној сцени “Пароброда” (од 10.до 17.априла) публика ће моћи да погледа ревију представа које су већ на репертоару као и нова остварења која ће тек бити део позоришног програма.

ПОЗОРИШНИ ФЕСТИВАЛ У “ПАРОБРОДУ”: На сцени и нова остварења

Фото: Позориште

Фестивал се отвара у суботу, 10. априла, са "Шумом на крају времена", у режији Ивана Јовића (по тексту Моње Јовић) и у извођењу Анђеле Поповић. Два дана касније на репертоару је представа "Холивудски сан" по мотивима комада "Камење у његовим џеповима" Мери Џонс: адаптација, режија и глума били су задаци за Милоша Ђуровића и Душана Матејића. Следећи дан је резервисан је за представу "Успомене Саре Бернар" у режији Срђана Марковића - у извођењу Гале Шалипур и Ивана Нинчића.

Представа "Диско свиње", комад чувеног ирског аутора Ендија Волша, која је своју премијеру у УК Пароброд имала у оквиру овогодишњег Београдског ирског фестивала, на програму је у среду, 14. априла, а потом перформанс "Земља" у режији Јадранке Анђелић, у извођењу Љубице Дамчевић.

Од ове године на позоришном репертоару “Пароброда” поново се налази и представа "Чекање". Режију потписује Иван Јевтовић, у представи играју Јанко Цекић и Лазар Дубовац, у петак, 15. априла. Завршни дан фестивала предвиђен је за представу "Загонетка револуције", у продукцији Дах театра. Представу је режирала Дијана Милошевић, а играју Евгенија Ешкина Ковачевић, Ивана Миленовић Поповић, Ивана Миловановић, Иван Николић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)