НОВИ МУЗИЧКИ ШОУ-ПРОГРАМ на РТС 1: "Студио" по мери музичких сладокусаца

М. Ј.

19. 03. 2021. у 11:44

НОВИ музички шоу-програм "Студио", кроз који ће нас водити Славко Белеслин и Бојан Ивковић, емитоваће се у суботу, 20. марта, од 21.00, на РТС 1.

НОВИ МУЗИЧКИ ШОУ-ПРОГРАМ на РТС 1:  Студио по мери музичких сладокусаца

Фото Ђ. Баруџија

У првој емисији публика ће уживати уз Сашу Матића, Невену Божовић, Тонија Цетинског, а гости изненађења биће легендарни музички састав чије су се песме певале широм некадашње Југославије.

Иначе, музички гости у овој емисији изводиће своје највеће хитове, а неки и обраде разноврсних евергрин и новијих нумера. Било да је реч о већ познатим или новим песмама, сваку од њих чућемо први пут, јер ће бити изведене у другачијим музичким аранжманима.

Певач Саша Матић узбуђен је због учешћа у новом пројекту, који обећава да буде прави телевизијски спектакл:

- Чућете неколико мојих песама у новим аранжманима, а посебно ми је драго што смо урадили једну дивну познату изворну нумеру, коју много волим - добила је неку нову енергију.

Нови ТВ формат представиће раскош уметничке, стилске и ауторске разноврсности значајних актера музичке сцене нашег региона, као и примере успешних сарадњи. Уз атрактивну слику и савршен квалитет звука, сваки наступ биће јединствен музичко-сценски спектакл. А у свакој емисији завирићемо и "иза сцене" и испратити како се одвија креативни процес стварања песама или нових музичких аранжмана.

Импресивна сцена, пречника преко 20 метара, са ЛЕД екранима вишим од пет метара, креирана је тако да се визуелни доживљај адаптира према песмама и музичким гостима.

- Видео сам како изгледа студио емисије, као и сценографија. Једва чекам да станем на бину, одмах ми се вратио онај феноменални осећај. Схватио сам колико нам недостају велики музички догађаји и гламурозне сцене. Ово је права ствар која је требало да се деси - рекао је Тони Цетински.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)