НЕУСТРАШИВЕ ДЕТЕКТИВКЕ ИЗ ТОРОНТА: Четврта сезона серије "Мистерије Френки Дрејк" од 23. марта, уторком у 21.00, На епик драми

Н. Д.

21. 03. 2021. у 11:44

ЗА љубитеље детективских прича, канал Епик драма доноси четврту сезону серије "Мистерије Френки Дрејк" (2021), коју ћемо премијерно пратити уторком од 21.00.

НЕУСТРАШИВЕ ДЕТЕКТИВКЕ ИЗ ТОРОНТА: Четврта сезона серије Мистерије Френки Дрејк од 23. марта, уторком у 21.00, На епик драми

Фото Епик драма

Радња костимиране крими-драме смештена је у двадесете године прошлог века и бави се јединим приватним детективкама у Торонту, док истражују случајеве од којих је полиција дигла руке. Чланице детективске агенције "Дрејк" прихватају изазовне задатке током којих се супротстављају страшним непријатељима, истовремено се трудећи да успешно извршавају обавезе у приватном животу.

На почетку сезоне од 10 епизода, неустрашиве детективке и најбоље другарице Мери Шо (Ребека Лидијард) и Фло Хаковиц (Шерон Метјуз) лутају шумом у игри "изгубљено-нађено" која убрзо постаје смртоносна. Од дивљине до света високог друштва, од подземног кабареа до фабрике слаткиша, Френки (Лорен Ли Смит) и Труди (Шантел Рајли) истражују случајеве убистава, отмица, пљачки и тровања.

Захваљујући томе што је запослена као полицијска службеница задужена за јавни морал, Мери има прилику да прелистава полицијске досијее и да има увид у спорове између припадника државних служби, док Фло помаже у састављању извештаја о обдукцији и научним експериментима, користећи новостечена знања из медицине. Поред многобројних професионалних обавеза, детективке успевају да нађу времена и за своја лична интересовања.

И док Френки ужива у вези са новим момком из Европе, возачем тркачких аутомобила, Трудини снови о томе да "свије породично гнездо" ближе се остварењу. Мери се заљубљује у погрешног момка, а Фло ће засновати породицу...

Поново су са нама Френкина мама Нора (Венди Kрусон) и полубрат Џек (Дилон Kејси), Трудина мама Милдред (Kарен Робинсон) и њен пријатељ из детињства Бојзи Пемброук (Марк Тејлор). Живописној глумачкој екипи придружују се Френкин момак Алесандро Kонтенто (Џонатан Соуза) и нови комшија, тајанствени столар Себастијан Вест (Мек Фајф), Мерин драги и новинар Стивен Рид (Бен Сандерс) и Флоина нећака са села Ели (Џејми Блох).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)