ПОЛАКО СЕ СМАЊУЈЕ ЖЕЉА ЗА ГЛУМОМ: Сека Сабљић искрено о послу - "Можда је томе допринела ситуација са пандемијом"

Novosti online

14. 03. 2021. у 09:18

ГЛУМИЦА Сека Саблић недавно је открила детаље немилог догађаја који се одвио на сцени једном приликом.

ПОЛАКО СЕ СМАЊУЈЕ ЖЕЉА ЗА ГЛУМОМ: Сека Сабљић искрено о послу - Можда је томе допринела ситуација са пандемијом

Фото: Танјуг/Димитрије Гол

- Нисам размишљала о повлачењу, али полако се смањује жеља за глумом. Можда је томе допринела и ова ситуација са пандемијом корона вируса. До јуче сам чврсто била везана за глуму - испричала је глумица за "Глорију", уз додатак да се нада да ће неки нови пројекти поново у њој "упалити неки жижак који се тренутно угасио".

Осим тога, Сека је, дајући одговор на питање да ли и даље има трему пред излазак на сцену, препричала потресан моменат који јој се десио пред публиком, након ког је хоспитализована.

- Немам несигурности, али никад не знаш да ли ћеш их имати, шта ће се догодити у твојој глави, у каквом стању је твој "инструмент". Увек помислим на певаче, како ли је њима. Глумац је сличан, али постоје рутина и искуство. Ако нема искрене енергије, проради искуство - сматра Саблићева.

- Пре три године играли смо "Врат од стакла" у Тивту и доживела сам малу амнезију на сцени. Тачно знам до ког тренутка сам била свесна. Одједном више нисам знала где се налазим. Ипак, представу сам одиграла до краја - присетила се глумица.

- Мало су ме водиле колеге, као и мој "аутоматски пилот". Публика ништа није приметила, добили смо велики аплауз, и одмах сам завршила у болници. Срећом, није било ништа озбиљно, повратила сам се после инфузије - закључила је Сека.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)