НАГРАДА ЗА ЕСЕЈ ИЗ ПЕДАГОГИЈЕ: Милица Џелатовић, најбољи рад на тему "изазови образовања у дигиталном окружењу"

С.М.Ј.

28. 02. 2021. у 12:17

НАГРАДА ЗА ЕСЕЈ ИЗ ПЕДАГОГИЈЕ: Милица Џелатовић, најбољи рад на тему изазови образовања у дигиталном окружењу

Фото: Приватна архива

МИЛИЦА Џелатовић, матурант неготинске Пољопривредне школе са домом ученика “Рајко Боснић” освојила је прву награду нишког Филозофског факултета за есеј из педагодије.

Милица је уз менторску помоћ Надежде Ђорђевић и Наташе Керкез написала есеј на тему "Изазови образовања у дигиталном окружењу" и одлуком стручног жирија поделила прву награду са Саром Марковић, ученицом Угоститељско-туристичке школе у Нишу.

 - Награда је ослобађање накнаде за полагање пријемног испита на нишком Филозофском факултету и мени је јако значајна с обзиром да намеравам да студирам педагогију – каже ова млада Зајечарка, већ четврту годину једна од најбољих ученица неготинске Пољопривредне школе "Рајко Боснић" на ветеринарском смеру.

Конкурс је, иначе, организован у оквиру Виртуелних дана педагогије, а ученичке и студентске радове оцењивали су проф. др Јелена Максимовић, доц. др Драгана Јовановић и доц. др Марија Марковић. 

Другу награду освојио је Дарко Павловић, ученик Правно - пословне школе у Нишу, трећу Јована Станковић, ученица Техничке школе у Књажевцу, а четврту Анастасија Живковић, ученица Медицинске школе "Др Миленко Хаџић" из Ниша.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)