СПАС У ЗАДЊИ ЧАС: Премијера нових сезона популарних серија "911" и "911: Тексас" на каналу Фокс

Н. Д.

27. 02. 2021. у 11:19

ЖАНРОВИ акција, трилер и драма добро измешани у две серије Рајана Марфија, шестоструког добитника Емија и аутора чувене "Америчке хорор приче", обележиће март на Фокс каналу.

СПАС У ЗАДЊИ ЧАС: Премијера нових сезона популарних серија 911 и 911: Тексас на каналу Фокс

Фото Фокс

Популарна серија "911" и њен спиноф "911: Тексас", враћају се пред домаћу публику са премијерним сезонама.

Kао и већина овогодишњих америчких серија, радња четвртог циклуса "911" (уторком од 22.00) прилагођена је актуелној медицинској ситуацији у свету.

У првој епизоди "Ново ненормално", после пуцања бране холивудског резервоара, Боби и 118. ватрогасна јединица јуре да спасу путнике из градског аутобуса који је ударио у зграду. Меди (Џенифер Лав Хјуит) мора да пронађе и затим спасе заглављеног бициклисту, док Атена (Анџела Басет) помаже жени, која се плаши отворених простора, да напусти свој дом. У међувремену, екипа се навикава на нови, пандемијски рад хитне службе.

Боби (Питер Kраус) није убеђен да је Атена спремна за теренски рад после опоравка од физичких и психолошких повреда. Чимни (Kенет Чои) претерано пази на трудну Меди, а Меј (Корин Масија) почиње рад на необичном, новом послу. Несвакидашњим случајевима ту није крај.

Фото Фокс

Јунаке серије "911: Тексас" (средом од 22.00), предвођене холивудском звездом и вечитим заводником Робом Лоуом, гледамо у осам нових епизода друге сезоне.

У првом наставку, под називом "Поново у седлу", екипа 126. одлази на терен због помахниталог тенка у центру Остина, као и због судара неколико људи на трци ролерима. У међувремену, нови капетан болничара Томи Вега придружује се тиму ватрогасаца, а Овен се састаје са Гвинет (гостујућа звезда Лиса Еделштајн), бившом супругом и Ти-Kејовом мајком. Овен добија новости о својој болести...

Остале улоге играју Ронен Рубинстајн (Ти-Kеј), Сијера Ајлина Меклејн (Грејс), Џим Парак (Џад), Наташа Kарам (Марјан), Брајан Мајкл Смит (Пол), Рафаел Л. Силва (Kарлос) и Џулијан Воркс (Матео).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)