ПОЧИЊЕ ЗЛАТИБОРСКА РОМАНСА: Нова домаћа серија "Љубав испод златног бора" од 3. марта на Суперстар ТВ

Јл. Б.

26. 02. 2021. у 14:28

ПОЧИЊЕ ЗЛАТИБОРСКА РОМАНСА: Нова домаћа серија Љубав испод златног бора од 3. марта на Суперстар ТВ

Фото Промо

КАКО су Бојана, Марко, Даница и Иван, у предивном амбијенту Златибора, пронашли излаз из животне кривине у којој су се заглавили, открићемо у новој домаћој серији "Љубав испод златног бора".

У режији Слободана Шуљагића и Николе Кончаревића, од 3. марта пратићемо десет епизода, радним данима, од 21.00, на каналу Суперстар ТВ. Сценарио, поред Шуљагића, потписују Владимир Ђурђевић, Петар Јакоњић и Николина Стјепановић. Емитовање серије, настале у копродукцији "Телекома Србије" и Pink International Company, очекује се и на ТВ Пинк.

Животи протагониста мењају се када Бојана пожели да изненади супруга Марка за рођендан. Уместо дељења радости, торте и поклона, затиче га у љубавном заносу са другом женом. Повређена и очајна, седа у аутомобил и одлази у непознатом правцу. Усред идиличног и слабо прометног златиборског крајолика, остаје без горива, где је идућег јутра проналази Иван.

После несвакидашњег упознавања, заљубљује се у њу и прагматично јој нуди пословну сарадњу. Бојана одседа у једном од Иванових хотела, а ка њој на Златибор крећу и Даница и Марко, једно да се нађе директорки и пријатељици, а друго у покушају да спаси брак. Лик Бојане, успешне естетске хируршкиње и власнице клинике, игра Катарина Радивојевић.

- Снимање је било напорно зато што је терен брдовит, али ми је после прележане короне пријало да проведем два месеца на Златибору. Много сам научила о лековитим травкицама са Златибора и гомилу сам понела са собом у Њујорк. Много тога што ми је Стана Морачанин, арома-физиотерапеут, препоручила - испричала је за наш лист Радивојевићева.

Фото Промо

Глумац Марко Марковић наступа у улози Бојаниног мужа Марка, некада запаженог београдског фрајера, чија слава полако бледи.

- Много је примера да се моћне жене, каква је Маркова супруга Бојана, закаче за "паразите". Нисам још одгонетнуо шта жене привуче таквим људима. Ипак, реч је о породичној драми која претеже на комичну страну. Заплет је врло лепо написан, а серија је питка и опуштајућа - истиче Марковић.

Десна рука у сали и млађа сестре у животу Бојани је згодна и непосредна Даница, коју глуми Маријана Мићић.

- Даница тачно зна шта хоће и не преза ни од чега како би дошла до циља. Као и сви, жељна је љубави. Ипак, тражи је, по мојим начелима, на погрешан начин, али људи се разликују - каже Мићићева.

Усамљеног тајкуна Ивана, иначе власника луксузног хотела на Златибору, тумачи Иван Томић.

- Мој јунак спасава Бојану у невољи. Он може да буде принц на белом коњу, мада ова дама није нимало наивна. Бојана не верује у принчеве и главна особина наших јунака је да не верују у бајке. Ипак, Иван и Бојана успевају да нађу једно друго и начин да живе добар живот - закључује Томић.

Фото Промо

Перипетије главних јунака пратиће и авантуре хотелског особља, златиборски инспектори, полиција, локални криминалци. У серији игра преко педесет глумаца, који су јесенас током снимања на Златибору ишли на часове јахања. Улоге тумаче и Исидора Рајковић, Немања Бајић, Теодора Марчета, Пеђа Марјановић, Светлана Живковић, Душко Радовић, Игор Боројевић, Бобан Љубичић, Владан Милић...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)