"НЕМОГУЋЕ ЈЕ ПОЈМИТИ ТОЛИКО ЗЛО": Татјана Кецман за "Новости" о улози злогласне часне сестре Пулхерије у филму "Дара из Јасеновца" (ФОТО)

А. П.

22. 02. 2021. у 21:12

ЛЕДЕНО плаве очи и злослутни поглед часне сестре Барте Пулхерије најавили су пакао који је очекивао малену Дару и њену породицу на уласку у Јасеновац.

pred

22.02.2021. 23:16

jednoga dana, piše u članku u sarajav. listu Oslobođenje, prof.Nedo Zec, zatočenik logora u Jasen., došao je na pregled zloglasni koljač Žile i požalio se da ne može da duševno izdrži posle slučaja sa starcem. ''Toga dana opkladili smo se ja i ... ko će više Srba da zakolje. Došao sam do broja 1200 ,bio sam mnogo odmakao, kad sam odlučio da se odmorim. Na redu za klanje bio je jedan starčić koji mi reče: 'Samo ti sine radi svoj posao, ja ću pričekati'. Od tada ne mogu da se smirim, stalno mi je.....''

M kao Murinjo

22.02.2021. 23:44

Muka mi je vise. Dokle vise se stede koljaci i unistitelji srpske nejaci. Dokle, pitam? Mlako je Dara snimljena. Mlako. A gde su Kosare? Kome smeta prica o Kosarama? Kome? Ovima na vlasti? Kome smeta mrtav Čiča naš i Ravna gora? Dokle vise da cutimo i savijamo glave? Dok opet neki nož ne osetimo pod grlom?

čika pera

23.02.2021. 08:53

Ако знамо да иза НДХ,стоји сатанистички ватикан.Све је јасно.Поразно је да свет толерише злочиначку организацију ватикан.