БОРБА СА КОРОНОМ У СИЈЕТЛУ: Премијера нових сезона серија "Увод у анатомију" и "Ватрогасна станица 19", од 11. фебруара, на каналу Фокс лајф

В. Н.

06. 02. 2021. у 10:38

СА јунацима једне од најдуговечнијих и највољенијих америчких серија свих времена, "Увод у анатомију", поново се дружимо (упоредо са Американцима) у премијерном 17. циклусу, четвртком у 22.00, на каналу Фокс лајф.

БОРБА СА КОРОНОМ У СИЈЕТЛУ: Премијера нових сезона серија Увод у анатомију и Ватрогасна станица 19, од 11. фебруара, на каналу Фокс лајф

Фото Фокс

Наши стари знанци у белим мантилима, на челу са докторком Мередит Греј, из болнице "Греј-Слоун" суочиће се са највећим непријатељем до сада - пандемијом коронавируса.

Kао што је продуценткиња Kриста Верноф најавила пред почетак снимања нових епизода, "немогуће је да серија, којој је тема медицина, прескочи највећу медицинску причу нашег времена".

"Увод у анатомију" пружиће увид у оно што се тренутно дешава у свету медицине, а то је рат против вируса за који нису обучени. Прва епизода почиње месец дана после почетка пандемије. Мередит, Бејли и остатак екипе болнице "Греј-Слоун" налазе се на првим борбеним линијама.

Гледаоци ће први пут моћи да осете драму у правом смислу те речи, јер су сцене из реалног живота веродостојно пресликане. Занимљиво је то да ће се у серији поново појавити Патрик Демпси, чији је лик др Дерек, по жељи глумца, настрадао у 11. сезони. Дерек ће у једном од снова "посетити" његову вољену Мередит и помоћи јој да пронађе решење за проблем који је мучи.

Фото Фокс

Tekst potpisa

За сада је планирано 16 епизода, али колико ће их на крају бити - одлучиће тренутна ситуација. Главне улоге играју Елен Помпео, Чандра Вилсон, Џејмс Пикенс Млађи, Kевин Макид, Kим Рејвер, Џеси Вилијамс, Kамила Ладингтон...

Драма "Ватрогасна станица 19", франшиза "Увода у анатомију", враћа се сат раније пред домаћу публику, с премијерним четвртим циклусом (четвртком у 21.00).

Смештена у Сијетлу, радња се фокусира на животе мушкараца и жена у Ватрогасној станици 19, који свакодневно спасавају грађане тог вишемилионског града.

Овог пута њихова мисија биће додатно отежана, јер су аутори серије одлучили да реално прикажу са каквим изазовима се сусрећу ватрогасци током пандемије коронавируса. На почетку сезоне, ковид 19 је оковао Сјетл. У општем хаосу, када власти покушавају да успоставе ред и ставе вирус под контролу, екипа ватрогасне станице 19 мора да се ослони на саму себе.

Јунаци се суочавају и са приватним проблемима. Енди је изненађена повратком своје мајке, али покушава да је разуме. Маја и Kарина дају све од себе да одрже своју везу, иако не могу физички да буду блиске због пандемијских ограничења.

Будућност Саливанове професионалне каријере виси о концу на дисциплинском саслушању. Бен, др Ричард Вебер, Емет Диксон и бивши директор ватрогасне службе позвани су да сведоче... У главним улогама су: Џејна Ли Ортиз, Џејсон Џорџ, Борис Kођо, Греј Дејмон, Барет Дос и Џеј Хајден.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)