„ТЕСТОСТЕРОН“ ПРЕД ПУБЛИКОМ: Вечерас премијера у суботичком Народном позоришту

Ј.Л.

14. 01. 2021. у 14:22

„ТЕСТОСТЕРОН“ ПРЕД ПУБЛИКОМ: Вечерас премијера у суботичком Народном позоришту

Суботица / Фото Ј. Лемајић

ДРАМА на мађарском језику Народног позоришта у Суботицу припремила је представу „Тестостерон" чија ће премијера бити вечерас на сцени „Јадран" у 18 часова.

Комад је режирао Даниел Амбруш Ковач, а рад на представи пратиле су бројне незгоде и проблеми који су њено извођење одложили на готово годину дана.

Најпре је почетком марта прошле године, редитељ доживео озбиљну незгоду која је захтевала и хируршку интервенцију, а потом је епидемија корона вируса у више наврата прекинула пробе.

- У августу је требало да наставимо процес рада, али нисмо успели, па смо у новембру почели и опет смо морали да станемо. Имали смо једну, да тако кажем, службену премијеру крајем децембра и поново смо прекинули процес рада, да би се коначно 4. јануара стекли услови да завршимо представу и надамо се да ће публика бити задовољна – каже глумац Арпад Черник. - Ради се о пропалој свадби, где се мушкарци опусте и у неким приликама изговоре стереотипне и помало увредљиве речи упућене на рачун лепшег дела друштва, али је све то карикатура и никога нећемо увредити. Свако ће се лепо провести, ово је комедија и надамо се да ће наша публика уживати.

Иако се игра на мађарском језику, представа је титлована на српски језик, те из позоришта чекају сву заинтересовану публику да им се у четвртак придружи.                       

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)