МАТИНЕ И У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ: Представе у новом термину

В.В.С.

03. 12. 2020. у 11:28

ЗВЕЗДАРА театар се овог децембра, као и друга српска позоришта, пребацио на други „режим“ представа: популарни наслови изводиће се викендима са почетком у 12 часова.

МАТИНЕ И У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ: Представе у новом термину

Фото: Никола Вукелић

На репертоару су четири представе: „Генерална проба самоубиства“ (12.децембра), дан касније „Бајка о позоришту“, следи „Воз“, а последња на репертоару биће „Вечера будала“

Фото: Никола Вукелић

 

Ни ове године неће изостати традиционалне “Вечери са Матијом Бећковићем”, уз  мало прилагођен наслов - “ Подне са Матијом Бећковћием” Своје објављене и необјављене стихове читаће 2.децембра на сцени „Данило Бата Стојковић“. Сав приход од продаје улазница биће дониран у хуманитарне сврхе.

Фото: Никола Вукелић

 

У складу са свим препорученим мерама, из Звездара театра поручују да чине све да позориште буде безбедно место, а да истовремено не изостане посебан осећај гледања представе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ПУТНИЦИ У ЧУДУ ГЛЕДАЛИ: Шта је возач у градском аутубосу у Београду окачио изнад главе (ВИДЕО)