(АНКЕТА) КРАЈ "СЛОМА" ИЗАЗВАО БУРНЕ РЕАКЦИЈЕ ГЛЕДАЛАЦА: Хју Грант открио како је требало да се заврши серија о доктору убици

Новости онлине

01. 12. 2020. у 21:24

(АНКЕТА) КРАЈ СЛОМА ИЗАЗВАО БУРНЕ РЕАКЦИЈЕ ГЛЕДАЛАЦА: Хју Грант открио како је требало да се заврши серија о доктору убици

Фото: Принтсцреен

ПОСЛЕДЊА епизода серије "Слом", која је емитовала прошле недеље, изазвала је подељене реакције међу гледаоцима и критичарима, и многи сматрају да је разрешење драме "разочаравајуће". Расправу о томе је додатно подгрејала и изјава главног глумца серије Хјуа Гранта који је изјавио да је тражио промене сценарија финалне епизоде.

У "Слому" Грант глуми ожењеног доктора Џонатана Фрејзера, који је осумњичен да је убио своју љубавницу Елену Алвес.

Сцена њене смрти је приказана у језивом флешбеку, али је у почетку план био да сценарио буде неодређен, да не би било могуће експлицитно тврдити на крају да ли је Фрејзер убио своју љубавницу.

- Када сам добио сценарио, Џонатан је био крив, али је и даље било неодређено. Мислио сам да је то разочаравајуће, па сам тражио да промене сценарио да би било јасније. Са тим се сложила и режисерка Сузан Бир, која је донела коначну одлуку - рекао је Грант.

Анкета

Да ли сте разочарани крајем серије "Слом"

Он је навео да је пристао да глуми у серији, уз своју колегиницу Никол Кидмен, зато што је желео да глуми социопату и убицу, и да је био забринут када је схватио да је у сценарију није било потврђено да је главни лик крив за злочин.

Грант је добио сјајне критике за свој наступ у серији, а он сам је навео да је уживао убијајући некога на екрану, иако су многи љубитељи серије разочарани крајем "Слома".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)